«Να μας φέρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και την ήττα της ομάδας του με 0-1.
Πηγή: inpaok.com
«Να μας φέρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ!»

Παράλληλα, ο 60χρονος προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο και ευχήθηκε να φέρει τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου δήλωσε:

«Παίξαμε πολύ καλά και θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό εδώ και δύο μήνες και αποτελεί αυτή την στιγμή μια από τις καλύτερες της Ελλάδας, κάτι μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Είχαμε μια στιγμή αδράνειας στο τέλος και η αμυντική μας ισορροπία χαλάρωσε, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να απειλήσει και να πάρει τη νίκη στο τέλος. Παρ'ολα αυτά, ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Να ευχηθώ στον κόουτς Λουτσέσκου και στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα για την φετινή περίοδο και γιατί όχι να μας φέρει τον τίτλο στην Βόρεια Ελλάδα! Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ...»

Διαβάστε ακόμη...