«Στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το πρωτάθλημα»

Από sdna.gr : Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι θα έπρεπε να μπει με άλλη νοοτροπία στο ντέρμπι ο Δικέφαλος και ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει άλλος στόχος εκτός του πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr
«Στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 54χρονος:

Για τον Μάτος: «Έβγαλε ψυχή. Είναι από πέρυσι στην ομάδα και ξέρει τη νοοτροπία. Η νοοτροπία πρέπει να περαστεί και στα άλλα παιδιά».

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να πάμε για πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Έπρεπε να χτυπήσουμε το παιχνίδι, όχι να το φοβηθούμε. Έπρεπε να μπουν με άλλη νοοτροπία. Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά ήταν και κουρασμένος από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο ΠΑΟΚ μπορούσε να είναι πιο δυνατός και πιο επιθετικός για να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν τέλειωσαν τα πάντα όμως. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να μην χάνει βαθμούς από τις μικρές ομάδες. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να παλέψουν μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να δει ότι έγινε ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες το οποίο θα μπορούσε να τελειώσει ισόπαλο αλλά έγινε μια καραμπόλα και μπήκε το γκολ. Συμβαίνουν αυτά. Δεν πρέπει να απογοητευτεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ υπάρχει μαραθώνιος μπροστά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του και να οι παίκτες να εμφανίζονται δυνατοί και αποφασισμένοι για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...