Το εξτρα κίνητρο του Σαμπράνο

Από metrosport.gr : Ένα βήμα πριν την συμμετοχή του στα τελικά του Μουντιάλ βρίσκεται το Περού
Πηγή: metrosport.gr
Το εξτρα κίνητρο του Σαμπράνο

Εκτός του Πρίγιοβιτς, του Ουάρντα, του Λέοβατς και του Βιεϊρίνια που θα δώσουν -εφόσον κληθούν- το παρών το προσεχές καλοκαίρι στο Μουντιάλ, με Σερβία, Αίγυπτο, Κροατία και Πορτογαλία αντίστοιχα, ακόμη ένας παίκτης του ΠΑΟΚ "φλερτάρει" με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο λόγος για τον Κάρλος Σαμπράνο, καθώς το Περού απέσπασε ισοπαλία από την Κολομβία και προκρίθηκε στα μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία με φόντο μία θέση στα τελικά του Μουντιάλ.

Ο 43 φορές διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου, το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Ρικάρντο Γκαρέκα, αλλά, πλέον, έχει το εξτρά κίνητρο μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ να ξανατραβήξει την προσοχή του ώστε να είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι με προορισμό την Ρωσία (εφόσον, φυσικά, το Περού ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέας Ζηλανδίας).

Από εκεί και πέρα, η Σλοβακία του Ρόμπερτ Μακ, τελικά, αποκλείστηκε από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού ναι μεν κατέκτησε την δεύτερη θέση στον όμιλό της, αλλά είχε την χειρότερη συγκομιδή στην ειδική βαθμολογία, ενώ καταδικαστική ήττα που του αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης γνώρισε το Πράσινο Ακρωτήρι. Με τον Φερνάντο Βαρέλα να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι, το Κάπε Βέρντε ηττήθηκε εντός έδρας από την Σενεγάλη με 0-2.

Τέλος, ο Κουλούρης σκόραρε με την εθνική Ελπίδων και τόσο κόντρα στη Μολδαβία, όσο και κόντρα στον Σαν Μαρίνο, ενώ ο Δεληγιαννίδης μπήκε αλλαγή στο φινάλε του αγώνα στην Μολδαβία και έβγαλε 90λεπτο στο Σαν Μαρίνο. Στην 11άδα και στις δύο αναμετρήσεις βρέθηκε ο Λάζαρος Λάμπρου.

Διαβάστε ακόμη...