Κοκώνης: «Ίνδαλμα και πρότυπο αθλητή ο Αλβανός»

Απο e-handball.gr : Με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πίβοτ του ΠΑΟΚ, Νίκος Κοκώνης ξεδιαλύνει τα πράγματα αναφορικά με την επίμαχη φάση με τον Αλέξη Αλβανό, στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ευόσμου.
Πηγή: e-handball.gr
Κοκώνης: «Ίνδαλμα και πρότυπο αθλητή ο Αλβανός»

Ο έμπειρος αθλητής αφού αρχικά τονίζει ότι δέχθηκε απειλές, στην συνέχεια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Αλβανό, ενώ όπως δηλώνει έχει ήσυχη την συνείδηση του, αφού μίλησε μαζί του και ξεκαθάρισαν τα πάντα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Επειδή οι απειλές έχουν και ένα όριο ειδικά όταν εμπλέκονται μέσα παιδιά και οικογένειες και επειδή δεν είμαι καμία κ@λοτρυπιδα να τα βγάλω σε δημόσια θέα να τα δει όλος ο κόσμος να ξεκαθαρίσω ότι ειδικά αυτόν τον ΆΝΘΡΩΠΟ για τον οποίο κατηγορούμαι ότι χτύπησα επίτηδες δεν θα έκανα ποτέ κακό γιατί πολύ απλά εκτός από τα 2 χρόνια που ήμουν συμπαίκτης μαζί του και μοιραζόμασταν το δωμάτιο σε κάθε αποστολή και ήρθαμε τόσο κοντά σαν 2 αδέρφια δεν έπαψε ποτέ να είναι το ίνδαλμα και το πρότυπο αθλητή που είχα από μικρός που τον έβλεπα!! Η συνείδηση μου είναι ήσυχη γιατί μίλησα μαζί του και ξεκαθαρίσαμε τα πάντα. Όλα τα άλλα είναι σανό για κατανάλωση σε κάθε λοβοτομημένο που δεν νιώθει και ρίχνει κατάρες και απειλές σε οικογένειες».

Δείτε την επίμαχη φάση -που αναρτήθηκε στο youtube από το Social Paokmania- η οποία προκάλεσε και την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε σε ΟΧΕ και ΚΕΔ

Διαβάστε ακόμη...