Ο ΠΑΟΚ στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ

Απο paokfc.gr : Με κάθε επισημότητα, ΠΑΟΚ και ΙΑΝΟΣ ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους,
Πηγή: paokfc.gr
Ο ΠΑΟΚ στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ

σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην πλατεία Αριστοτέλους, με την παρουσία και του Ρόμπερτ Μακ, αλλά και πλήθος κόσμου, που έσπευσε να προμηθευτεί το συλλεκτικό τεύχος με την υπογραφή του Σλοβάκου άσου.

O διευθυντής New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος έκδοσης του Toumba Magazine, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για την συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια για το επίσημο περιοδικό του Δικεφάλου δηλώνοντας αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σήμερα σ’ ένα βιβλιοπωλείο με την ποιότητα και τον χαρακτήρα του Ιανού και είναι μεγάλη μας τιμή που ένα περιοδικό και μάλιστα συλλογικό, το Toumba Magazine έχει τη δική του ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε κορυφαίους συγγραφείς και προσωπικότητες.

Θεωρούμε το (για πολλούς) παράδοξο αυτής της συνεργασίας αναδεικνύει τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το Toumba Magazine και δείχνει πως κάτι κάνουμε καλά κι εμείς! Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια προκειμένου να περάσει ένα διαφορετικό μήνυμα και να φέρει φρεσκάδα στο χώρο των εντύπων που βρίσκεται σε διαρκή φθίνουσα πορεία.

Κόντρα στο ρεύμα της ψηφιακής εποχής, λοιπόν, προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε τον ρομαντισμό σε μια μοντέρνα έκδοση.  Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό, ποιοτικό και ταυτόχρονα απλό περιοδικό το οποίο θα αναδείκνυε μια άλλη ενδεχομένως κρυμμένη πλευρά ενός τόσο αδικημένου κι όμως εξαιρετικά γοητευτικού αθλήματος όπως το ποδόσφαιρο.

Θέλω να πιστεύω πως έπειτα από εννιά τεύχη το Toumba Magazine έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και των επαγγελματιών του χώρου ως μια ξεχωριστή εκδοτική κίνηση. Συνεργασίες όπως αυτή με τον Ιανό, λοιπόν, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τον «αγώνα» και να φέρουμε τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στη κουλτούρα που ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος θέλει να… επιβάλλει στο ποδόσφαιρο.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τα καταστήματα ΙΑΝΟΣ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και είμαι σίγουρος πως η συνεργασία που εγκαινιάζεται επίσημα σήμερα θα είναι άκρως επιτυχημένη» .

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η υπεύθυνη του ΙΑΝΟΣ, Μαρία Καραγιάννη, μιλώντας για την σημασία της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και δηλώνοντας αναλυτικά τα εξής:

«Με χαρά σήμερα υποδεχόμαστε τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ρόμπερτ Μακ στην παρουσίαση του ειδικού θεματικού τεύχους του Toumba Magazine.

Ο ΙΑΝΟΣ είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού και φέτος συμπληρώνει 33 χρόνια λειτουργίας. Η κεντρική φιλοσοφία του «μητροπολιτικού βιβλιοπωλείου», στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει το σύνολο της ενεργής βιβλιογραφίας, σε συνδυασμό με την διευρυμένη προϊοντική ταυτότητα και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει, αποτελούν τον άξονα πάνω στον οποίο κινούνται τα καταστήματα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή ανάπτυξη και βιβλιογραφική πληρότητα χαιρετίζουμε τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη διάθεση του Toumba Magazine από το δίκτυο των καταστημάτων μας.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον ΙΑΝΟ εγκαινιάζεται με την πώληση του ειδικού τεύχους 9, το οποίο είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (2017).

Ευελπιστούμε σε μία συνεχή και επιτυχημένη συνεργασία» .

Τέλος στο πάνελ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα της δουλειάς του περιοδικού του Δικεφάλου, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για θέματα που απασχολούν την ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εγκαινιάζουμε αυτή την συνεργασία. Το Toumba Magazine είναι ένα φανταστικό περιοδικό, ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Πλέον ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να το προμηθευτεί και από τα καταστήματα ΙΑΝΟΣ.

Όπως έχω ξαναπεί ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καριέρα, τα προηγούμενα δυο χρόνια που ήμουν εδώ, ήταν ίσως τα καλύτερα της καριέρας μου. Η ομάδα με βοήθησε πολύ, όπως και ο κόσμος, πάντα χαίρομαι να βρίσκομαι εδώ πέρα. Ο ΠΑΟΚ με έκανε αυτό που είμαι σήμερα.

Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος μας, εκεί θέλουμε να φτάσουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά! Έχω ξανά πει ότι όλη η Θεσσαλονίκη το περιμένει, αυτός είναι ο στόχος μας και ελπίζω και η Τούμπα και το περιοδικό να είναι γεμάτα από ιστορίες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή.

Ζήλεψα με την έννοια πως θα ήθελα να ήμουν παρών σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περσινή σεζόν. Το να γυρνάς στη Θεσσαλονίκη και να σε περιμένει ο κόσμος στους δρόμους είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Θέλω να πιστεύω πως είναι μόνο η αρχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο στη ζωή μου, δεν είμαι φαν. Όμως πλέον είμαι πατέρας και αναγκάζομαι να διαβάζω βιβλία με τα παιδιά μου.

Είναι μια δύσκολη ερώτηση αλλά ελπίζω ο τίτλος του δικού μου βιβλίου να είναι Πρωταθλητές 2017-2018» .

Η εκδήλωση έκλεισε με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να μην σταματά να υπογράφει αντίτυπα του Toumba Magazine, στους φίλους του Δικεφάλου που έσπευσαν να τον συναντήσουν από κοντά.

Διαβάστε ακόμη...