«Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Aπό paok24.com: O ΠΑΟΚ πρωτοτυπεί για ακόμα μία φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τη μεγαλύτερη αλυσίδα ελληνικών βιβλιοπωλείων, τα καταστήματα «Ιανός» για τη διάθεση του Toumba Magazine.
Πηγή: paok24.com
«Στόχος μας η ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό κόσμημα για το ποδόσφαιρο, το οποίο ξεφεύγει από τα πρότυπα ενός απλού περιοδικού, έχοντας πολύ ιδιαίτερη σχεδιάση και πλούσιο περιεχόμενο, ο υπεύθυνος για την έκδοση του «ασπρόμαυρου» περιοδικού, Παναγιώτης Αρωνιάδης, φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4», αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Ιανό, στην τελευταία συλλεκτική έκδοση του περιοδικού και στα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν με στόχο πάντα την έμπρακτη προσπάθεια αναβάθμισης του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρωτοβουλία της συνεργασίας με τον Ιανό: Θέλουμε να μεγαλώσουμε το δίκτυο πωλήσεων του περιοδικoύ για να μπορεί ο κόσμος να το βρει σε περισσότερα σημεία. Θεωρούμε ότι ποιοτικά μπορεί το περιοδικό να σταθεί στη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων, τον Ιανό. Χάρηκαν πολύ οι άνθρωποι του Ιανού που τους καλέσαμε κι εμείς το ίδιο για τη διαφαινόμενη συνεργασία και έτσι έφτασε το Toumba Magazine στα ράφια του βιβλιοπωλείου. Ηδη το τεύχος μας πάει πολύ καλά και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Για τα μελλοντικά σχέδια για το δίκτυο πωλήσεων του περιοδικού: Η προσπάθεια διεύρυνσης των περιοχών πωλήσεων συνεχίζεται και μπορεί να ανακοινώσουμε σύντομα και νέες συνεργασίες. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε και δεν πρέπει να πούμε κάτι παραπάνω. Κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή μπορεί να βρει το περιοδικό και στον Ιανό, σύντομα είναι πιθανό να μπορούμε να δώσουμε και νέα σημεία πώλησης.

Για όσα περιλαμβάνει αυτό το φοβερό τελευταίο τεύχος του Toumba Magazine: Υπάρχει μία λεπτομερής ανασκόπηση της σεζόν και οτιδήποτε θέλει ο κόσμος να δει για την κατάκτηση του Κυπέλλου με πλούσιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό και αρχειακό υλικό από όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ολοι οι αγώνες της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό βρίσκονται στο περιοδικό και πρόκειται για κάτι που κανείς δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού.

Για τους στόχους δημιουργίας του περιοδικού και διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεων του: Θέλαμε με το περιοδικό να ανοίξουμε μία νέα αγορά, η οποία θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του προιόντος και του αθλήματος, το οποίο μπορεί να υποτιμήθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι καλό. Θέλουμε να φέρουμε το ποδοσφαιρο σε μία πιο μοντερνα έκδοση. Ετοιμάζουμε κι άλλες κινήσεις. Σύντομα θα κυκλοφορήσει συλλεκτική έκδοση του περιοδικού, το «coffee table book» (κόφι τέιμπλ μπουκ, μία συλλεκτική έκδοση με άλλης ποιότητας εξώφυλλο που συνήθως κοσμεί ως κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό το τραπεζάκι του σαλονιού), το οποίο θα είναι ένα περιοδικό που θα εκτιμήσουν σίγουρα οι συλλέκτες.

Για τα μελλοντικά σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το περιοδικό: Αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα ετοιμάσουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε εδώ του χρόνου να συζητάμε τι ακριβώς θα ετοιμάζουμε, το οποίο να είστε σίγουροι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη...