«Κάρλος, να γίνει ο ΠΑΟΚ η ζωή σου»

Από inpaok: Ο Πέρσι Ολιβάρες είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ από το 1997 έως το 1999 με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Πηγή: inpaok.com
«Κάρλος, να γίνει ο ΠΑΟΚ η ζωή σου»

 

Ο Περουβιανός μίλησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για τις αναμνήσεις του από τον Δικέφαλο, για τον συμπατριώτη του Κάρλος Σαμπράνο και αποκάλυψε και τις ευχές που του έδωσε.

Ποια είναι η γνώμη του Ολιβάρες για το Σαμπράνο; «Δε χρειάζεται να κάνω τις συστάσεις για τον Σαμπράνο. Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού, ο οποίος θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας στην άμυνα. Όσοι παρακολουθούν διεθνές ποδόσφαιρο, γνωρίζουν την ποιότητα του Σαμπράνο. Έχει όμως και τον δυναμικό χαρακτήρα, που τον κάνει να ξεχωρίζει. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή επιλογή στη άμυνα».

-Μίλησες πρόσφατα μαζί του;

«Ναι, είχα την ευκαιρία να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».

-Θέλεις να μας πεις, τι ακριβώς του είπες;

«Του είπα πολύ απλά, πως ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου, είναι η καρδιά μου, είναι η αναπνοή μου, είναι τα πάντα για εμένα! Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην οποία αγωνίστηκα, η οποία μου τα έδωσε όλα, απλόχερα! Το κυριότερο, μου έδωσε αγάπη. Και αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω. Του είπα επίσης, πως θα νιώσει πολύ έντονα συναισθήματα στον ΠΑΟΚ. Και ευχήθηκα στον Κάρλος Σαμπράνο, να γίνει ο ΠΑΟΚ η ζωή του, η καρδιά του, τα πάντα. Όπως ένιωσα εγώ πριν από 29 χρόνια, να νιώσει τα ίδια συναισθήματα και ο ίδιος στην Τούμπα».

-Τι σου είπε ο Σαμπράνο;

«Γνωρίζει πως ήρθε σε μία ομάδα με πολύ φανατικούς οπαδούς και περιμένει τη στιγμή να αγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο. Είναι άτυχος, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος, όμως ξέρει πολλά για τον κόσμο και θέλει να γίνει «ένα» με τους φιλάθλους».

-Τι θυμάσαι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολλές οι αναμνήσεις. Δεν περιγράφονται εύκολα. Η τρέλα των οπαδών, η αγάπη για την ομάδα, πως συμπεριφέρονταν στους παίκτες, το πάθος του προπονητή, τα πάντα».

-Μετά τον ΠΑΟΚ έπαιξες και στον Παναθηναϊκό…

«Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ μου τα έδωσε όλα, δεν το ξεχνώ».

«ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ».

Συνεχίζοντας είπε: «Θα έρθω τον Δεκέμβριο γιατί έχω καλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη, τους οποίους θέλω να δω από κοντά. Θέλω να δω γεμάτη την Τούμπα, να νιώσω και πάλι όλα εκείνα τα συναισθήματα που είχα αισθανθεί όταν έπαιζα ποδόσφαιρο στην Τούμπα. Μου έλειψε πολύ, θέλω να το ξαναζήσω».

Διαβάστε ακόμη...