«Παίξαμε καλά κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο»

Aπό thessports.gr: Ευχαριστημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, όπου μεταξύ άλλων έπλεξε το εγκώμιο του Βιεϊρίνια.
Πηγή: thessports.gr
«Παίξαμε καλά κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην αίθουσα τύπου της Τούμπας:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό ματς για τα δεδομένα της Super League. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και λειτουργήσαμε καλά, γνωρίζοντας, ότι ο ΠΑΟΚ παίζει από τις πλευρές. Καταφέραμε να περιορίσουμε τις δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από μία φάση με το μαρκάρισμα στον Μάτος. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές κυρίως στην κόντρα, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ που θα άλλαζε την κατάσταση.

Μετά το 60 ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός, ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Πέλκα που άλλαξε την ροή του αγώνα. Αναλύσαμε πολλές φορές μέσω video πως πρέπει να αμυνόμαστε σε περιπτώσεις όπως στο γκολ του ΠΑΟΚ, όμως η ικανότητα του Πρίγιοβιτς είχε ως αποτέλεσμα να δεχθοούμε το γκολ. Δεν είχαμε αποτέλεσμα στις τελευταίες μας προσπάθειες, όμως θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δικέφαλος:

«Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή κι είναι πολύ δύσκολο να περάσει γρήγορα κάποια στοιχεία που θέλει. Θα ήταν δύσκολα ακόμη και για τον Μουρίνιο είτε τον Γκουραντιόλα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μας σεβάστηκε, ξεκινώντας με δύο αμυντικά».

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός περιόρισε τις επιθετικές ενέργειες του ΠΑΟΚ:

«Για να πάρεις βαθμό στην Τούμπα, θα πρέπει να μειώσεις την συχνότητας με την οποία ο αντίπαλος πατάει στην περιοχή. Δουλέψαμε καλά, η εικόνα μας ήταν καλή, οι παίκτες μας έχουν την ποιότητα, αλλά μας έλλειψε η ουσια, πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο...»

Για την μεγάλη επιστροφή του Βιεϊρίνια:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επέστρεψε ο Βιεϊρίνια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ένας εξαιρετικός χαρακτήριας που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και η μεταγραφή του Μόρα στην ομάδας μας, είναι κάτι πολύ καλό για το ελληνικό ποδοσφαιρό».

Διαβάστε ακόμη...