«Ερωτηματικά» για Ζαμπράνο

Από sdna.gr: Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα, γνωστοποίησε την Παρασκευή (15/9) τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα ματς με Αργεντινή και Κολομβία τον Οκτώβριο, με το όνομα του Κάρλος Ζαμπράνο να απουσιάζει για ακόμα μια φορά.
Πηγή: sdna.gr
«Ερωτηματικά» για Ζαμπράνο

Ο 28χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, εδώ και έναν χρόνο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκαρέκα, γεννώντας ερωτήματα στους Περουβιανούς, που μετά τις πολλές απουσίες στην άμυνα, θα περίμεναν ο έμπειρος αμυντικός να βρεθεί ξανά στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αντ'αυτού ο Γκαρέκα κάλεσε τον Σανταμαρία, δημιουργώντας και πάλι «θέμα Ζαμπράνο» στα περουβιανά ΜΜΕ, αφού χαρακτηριστικό είναι πως ιστοσελίδα σε γκάλοπ που ρωτούσε ποιος θα έπρεπε να κληθεί στην Εθνική Περού, ο Ζαμπράνο κατέλαβε την δεύτερη θέση με 33% των ψήφων και ο Σανταμαρία την τρίτη με 13% ψήφων.

Ο Ζαμπράνο ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρεθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αφού μέσα από τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, θέλει να πείσει τον Γκαρέκα, πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη...