«Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Τάκης Παντέλης που έχει αγωνιστεί και σε Απόλλων και ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σημερινή (11/9) αναμέτρηση των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: arenafm.gr
«Έτσι θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο 62χρονος βετεράνος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπήσει τον αντίπαλο του στα άκρα και εξήγησε τι χρειάζεται να έχει ο Δικέφαλος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην Arena Press δήλωσε αναλυτικά:

«Στον Απόλλωνα... γεννήθηκα και στον ΠΑΟΚ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Δεν είναι ο παλιός Απόλλων, που ερχόταν ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και έχανε. Όποτε ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Απόλλωνα στην Αθήνα, έπαιρνε και το πρωτάθλημα. Το έκανε και στο πρωτάθλημα του 1976 και στο πρωτάθλημα του 1985, Ως δυναμικότητα, μπάτζετ και μέγεθος, ο ΠΑΟΚ φυσικά υπερτερεί. Ο Απόλλων είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που θα προσπαθήσει να μονιμοποιηθεί στην Σούπερ Λιγκ. Από μονάδες ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος και ειδικά αν αγωνιστούν ο Ελ Καντουρί με τον Μαουρίτσιο, μιλάμε για άλλο επίπεδο ομάδας. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από τον Δικέφαλο.

Ο Απόλλων τώρα ανέβηκε, οι παίκτες του δεν έχουν πείρα από Σούπερ Λιγκ. Από τα παιχνίδια που έπαιξε, ως τώρα δεν μου έχει δείξει ακόμα, ότι μπορεί να χτυπήσει ένα δύσκολο παιχνίδι. Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ θέλει χρόνο, γιατί μετά την αλλαγή προπονητή, επιχειρείται να φτιαχτεί μία νέα ομάδα. Η μεγάλη αδυναμία του Απόλλωνα είναι η αμυντική του γραμμή, ιδίως στα πλάγια της άμυνας έχει πολλά κενά.

Για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, πρέπει να έχει ως πρώτο στόχο να μην χάσει βαθμό μέσα στην Τούμπα και κατά δεύτερο να πάρει όσα διπλά μπορεί στις έδρες των λεγόμενων μικρομεσαίων ομάδων, όπως είναι ο Παναιτωλικός ή ο Αστέρας Τρίπολης. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπι αλλά στα ματς που προανέφερα. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει το εάν οι παίκτες που είναι ξένοι οι περισσότεροι, έχουν καταλάβει τι εστί ΠΑΟΚ, πόσο μεγάλη ομάδα είναι, πόσο βαριά φανέλα φοράνε και πόσο πολύ θέλει ο σύλλογος ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο μετά από 32 χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...