Στη Ριζούπολη ενισχυμένος και βελτιωμένος

Από paokrevolution.net: Δεν χρειάζεται φυσικά κανείς να πανηγυρίζει για τη χθεσινή νίκη απέναντι στην Κέρκυρα.
Πηγή: paokrevolution.net
Στη Ριζούπολη ενισχυμένος και βελτιωμένος

Αλλά σαφώς και είναι σημαντική αν σκεφτούμε τι προηγήθηκε όλη αυτή την εβδομάδα με τον αποκλεισμό στο Europa να έχει ανοίξει πολλές πληγές στο "κορμί" του ΠΑΟΚ που σίγουρα η εύκολη χθεσινή επικράτηση δεν αρκεί για να κλείσουν. Ο ΠΑΟΚ χθες έκανε το αυτονόητο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που δεν προήλθαν από ατομικές προσπάθειες, όπως συνέβη στα περασμένα ματς.

Ο Μάτος για πρώτη φορά θύμισε τον καλό του εαυτό, ο Λεβέκ έδειξε ότι πατά καλύτερα από τον Λέοβατς ενώ ο Λημνιός εξέθεσε τον Στανόγεβιτς. Γιατί και έδωσε την ευκαιρία στον Μακ να πάρει ανάσες αλλά και ο ίδιος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Για πρώτη φορά φέτος πήρε ανάσες έστω και για ένα τέταρτο ο Πρίγιοβιτς ενώ Κάτσε και Πέλκας επίσης ήταν θετικοί.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δυο εβδομάδες για να πάει στη Ριζούπολη. Με έτοιμο τον Ελ Καντουρί, με προσθήκη του Μαουρίσιο που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και με τον Λουτσέσκου (με εξαίρεση τους διεθνείς) να έχει μπροστά του δώδεκα μέρες για να διορθώσει πράγματα. Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και το πιο σημαντικό αφορά τη φυσική κατάσταση.

Χθες ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να έχει καθαρίσει το ματς πριν το 65' της αναμέτρησης. Γιατί από εκείνο το σημείο και μετά έπεσε η απόδοση του πολύ απλά διότι οι παίκτες του δεν έχουν δυνάμεις. Είναι ένα από τα... παράσημα του προηγούμενου τεχνικού επιτελείου της ομάδας και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν Γολγοθά που καλείται να ανέβει για να κερδίσει ξανά την εκτίμηση του ξενερωμένου κόσμου του. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει μπροστά του ο Λουτσέσκου με τους παίκτες του. Και πρέπει μέχρι τις 31 Αυγούστου να του δώσει εφόδια και η διοίκηση. Απλό και κατανοητό!

Διαβάστε ακόμη...