«Κατεβαίνω για να εμποδίσω τον κ. Σαββίδη να κερδίσει την Ε.Π.Ο.»

Από soccerplus.gr : «Κατεβαίνω σίγουρα για να εμποδίσω τον κ. Σαββίδη να κερδίσει την Ε.Π.Ο.» είπε ο Γιώργος Καλαντζής , μιλώντας τη Δευτέρα (14/8) στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1, του Πειραιά.
Πηγή: soccerplus.gr
«Κατεβαίνω για να εμποδίσω τον κ. Σαββίδη να κερδίσει την Ε.Π.Ο.»

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε:

Για τον λόγο που αποφάσισε να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο.:

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. μετά τη δήλωση του κύριου Σαββίδη πως, όσο εξαρτάται από αυτόν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν θα βρεθούν στην Κυβέρνηση. Θεωρώ πως στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να ελέγξουν ακόμη μια Ομοσπονδία προς πολιτικό όφελος και αυτά τα συμφέροντα τα εξυπηρετεί και ο κ. Σαββίδης. Για αυτό ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως πρώην Υπουργός θεώρησα πως έπρεπε να προβώ σε αυτή την κίνηση. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι μου το πρότεινε, μου το ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης.

Το ξεκαθαρίζω αυτό και απευθύνομαι σε αυτούς που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, στη μεγάλη πλειοψηφία, δηλαδή, των πρόεδρων, των εκλεκτόρων να το πω σωστότερα, που θα ψηφίσουν. Να τονίσω, επίσης, πως δεν βλέπω σε καμία περίπτωση την ΕΠΟ ως ένα «εργαλείο» για τη Νέα Δημοκρατία. Εξάλλου, παλιότερα ως Αντιπροεδρος της Βουλής, ως Υπουργός ίσως να ήμουν πιο αγαπητός στους «αντιπάλους μου», εντός εισαγωγικών, από ό,τι σε συναδέλφους από τον ίδιο χώρο. Το πολιτικό μου παρελθόν αποδεικνύει πως είμαι δίκαιος στη συμπεριφορά μου και μπορώ να κρατάω ισορροπίες απέναντι όλων, είτε με ψήφισαν είτε δεν με ψήφισαν.

Δεν κατεβαίνω για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας αλλά κατεβαίνω σίγουρα για να εμποδίσω τον κ. Σαββίδη να κερδίσει την Ε.Π.Ο. ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το εάν έχει μιλήσει με τον κ. Γραμμενο:

«Επικοινώνησα με τον κ. Γραμμένο και μου ανταπέδωσε το τηλεφώνημα μου. Του εξήγησε πως δεν τον βλέπω σαν αντίπαλο. Του είπα πως όπως θέλω διαφάνεια, ισονομία, ισοπολιτεία και συμπεριφορά αυτό να ισχύει κι από τη δική του μεριά. Πιστεύω πως την επόμενη ημέρα των εκλογών θα πρέπει να συμβαδίσουμε. Από τη στιγμή που συμπίπτουμε ως προς αυτό που θέλει η πλειοψηφία όλων των Ενώσεων δηλ ισονομία, ισοπολιτεία και δίκαιες αποφάσεις να πορευτούμε μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Η άποψη που έχω για τον κ. Γραμμένο είναι πως πρόκειται για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο. Νομίζω ότι ένιωσε έκπληξη αλλά και πως χάρηκε».

Για τους διαιτητές:

«Υπάρχουν καλοί και κακοί Ελληνες διαιτητές. Όμως, το ό,τι έχουμε ξένο αρχιδιαιτητή σημαίνει πως δεν κάνουμε εμείς σωστά τη δουλειά μας. Συνεπώς είναι στο χέρι μας να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση, να βελτιώσουμε πράγματα που μπορούμε ώστε ο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας να είναι Ελληνας».

Διαβάστε ακόμη...