«Χαμός» εν μέσω καύσωνα για τον ΠΑΟΚ!

Απο paok24.com : Ούτε οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην «τρέλα»... διαρκείας των φίλων του ΠΑΟΚ για την αγαπημένη τους ομάδα.
Πηγή: paok24.com
«Χαμός» εν μέσω καύσωνα για τον ΠΑΟΚ!

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη ουρά από φίλους του Δικεφάλου που επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν και να κλείσουν θέση στην Τούμπα.

Άλλωστε, από τη Δευτέρα (7/8) ξεκίνησε και η δεύτερη περίοδος διάθεσης η οποία αφορά φίλους του ΠΑΟΚ που δεν είχαν προμηθευτεί την περασμένη σεζόν εισιτήριο διαρκείας.

Παράλληλα, τα εισιτήρια διαρκείας τους παραλαμβάνουν σταδιακά και οι 1.000 άνεργοι φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι νικητές της συγκεκριμένης κλήρωσης μπορούν μέχρι και την Παρασκευή 11/8 και ώρα 19:00 να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας το οποίο κέρδισαν, αφού πρώτα προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την καταμέτρηση που έγινε πριν από λίγα 24ωρα οι οπαδοί του "Δικεφάλου" που εξασφάλισαν τη θέση τους στην Τούμπα έφτασαν τους 9.030!

Διαβάστε ακόμη...