Φαβορί ο ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί, κατατίθεται άμεσα η πρόταση

Από metrosport.gr: Ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του Μαροκινού μέσου έχει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα και με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Πηγή: metrosport.gr
Φαβορί ο ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί, κατατίθεται άμεσα η πρόταση

Πέντε παίκτες απέκτησε ο ΠΑΟΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο συμπεριλαμβανομένου και του Πασχαλάκη, όμως παραμένουν ανοιχτές οι περιπτώσεις των παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα στο κέντρο της άμυνας, στα χαφ και στην επίθεση εφόσον αποκτηθεί και ο Βιεϊρίνια. Ποια όμως είναι τα δεδομένα στο μεταγραφικό μέτωπο, έτσι όπως διαμορφώθηκαν έως αργά χθες το βράδυ; Εχουμε και λέμε.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μαροκινού με βελγικό διαβατήριο, Ομάρ Ελ Καντουρί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης o ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του Ελ Καντουρί. Έχει πάρει προβάδισμα από τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Μάλιστα αναφέρεται πως άμεσα αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση στην Έμπολι για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού. Ο Ελ Καντουρί, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Τούμπα και πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και με την διοίκηση της Έμπολι, η οποία δεν μπορεί να «αντέξει» το συμβόλαιο του Μαροκινού.

Διαβάστε ακόμη...