Σανζάρ: «Δίκαιο αποτέλεσμα, κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr:Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ολιμπίκ Ντόνετσκ Ρομάν Σανζάρ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0.
Πηγή: metrosport.gr
Σανζάρ: «Δίκαιο αποτέλεσμα, κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Ολιμπίκ Ντόνετσκ Ρομάν Σανζάρ σε δηλώσεις του μετά τπ παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την ήττα της ομάδας του με 2-0 στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη ποιότητα στην επιθετική γραμμή και αυτό του έδωσε τη νίκη. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτό που έκρινε το παιχνίδι είναι ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε δυο γκολ, εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Προς το τέλος του 2ου ημιχρόνου πιέσαμε αλλά δεν σκοράραμε, ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Μας έλειψε η τελική πάσα.

Θεωρώ πως ήταν δίκαια και τα δυο αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε δυο φορές, εμείς δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Είδαμε στο γήπεδο ότι η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη κλάση από την δική μας, κάθε φορά που ήταν στην εστία μας, δημιουργούσαν φάσεις. Για την πορεία του ΠΑΟΚ δεν μπορώ να προβλέψω πόσο μακριά θα πάει, του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Σχετικά με το αν θα άλλαζε κάτι στα δυο μάτς: «Αυτό εξαρτάται κι από την κατάσταση των ομάδων. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση μας, ίσως θα δοκίμαζα και διαφορετικούς παίκτες και πλάνα στην επίθεση, αν θα μπορούσα να άλλαζα κάτι».

Διαβάστε ακόμη...