Νέες φήμες για ΠΑΟΚ και Λοντίγκιν! (pic)

Από gazzetta.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον Ροντρίγκο Ρέι, ωστόσο το όνομα του «Δικεφάλου» εμπλέκεται εκ νέου σε σενάρια γύρω από το μέλλον του Γιούρι Λοντίγκιν, που φεύγει από τη Ζενίτ!
Πηγή: gazzetta.gr
Νέες φήμες για ΠΑΟΚ και Λοντίγκιν! (pic)

Στις αρχές Ιουλίου η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είχε διαψεύσει κάθε είδους δημοσίευμα γύρω από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της για τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Οι Ρώσοι επιστρέφουν σήμερα στο θέμα και όπως αναφέρεται στο λογαριασμό «InsideOFFootbal» στο Twitter, ο γεννημένος από Ρώσο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, τερματοφύλακας της Ζενίτ είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα, με τον ΠΑΟΚ και την Αχμάτ Γκρόζνι να είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για το δανεισμό του.

Ο Λοντίγκιν που το καλοκαίρι του 2013 είχε μετακομίσει από την Ξάνθη στη Ζενίτ, αντί μόλις 800.000 ευρώ, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο τιμόνι της ομάδας, έχει χάσει τη θέση του από τον Αντρέι Λούνεφ, που έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα επίσημα ματς της Ζενίτ την τρέχουσα σεζόν.

Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον 27χρονο τερματοφύλακα, με τη μορφή δανεισμού, σε ομάδα του εξωτερικού και κάπου εδώ εμπλέκεται εκ νέου ο ΠΑΟΚ, παρότι οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να έχουν καλύψει με την απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι το κενό στη θέση του Νο1.

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...