«Και η Κ 20 του ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το ματς»

Από arenafm.gr: Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Και η Κ 20 του ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το ματς»

«Είμαι στην Κρήτη, γιατί δίνω έναν 18χρονο παίκτη από τους «Μπέμπηδες», τον Πουρζιτίδη από την Κ20, στον Πλατανιά. Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης, δεν υπάρχει χώρος για τέτοια νέα παιδιά.

Πιστεύω ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση από σήμερα. Πάνε να μας αποκοιμίσουν με αυτά που λένε ο πρόεδρος και ο προπονητής τους. Να μας αποπροσανατολίσουν, να μας χαλαρώσουν . Μας ψηλώνουν τόσο πολύ και ο στόχος του είναι να μας καθησυχάσουν.

Και η κ20 να κατέβαινε θα έπρεπε να το πάρει το ματς. Η ομάδα που κατεβάζουμε εμείς έχει τεράστια διαφορά. Ούτε θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο...

Μην ξεχάσουμε ότι παίζουμε και σε ουδέτερο. Αν το δούμε σοβαρά πρέπει να το καθαρίσουμε το ματς

Φυσικά θυμάμαι τότε που παίξαμε με τη Δυναμό Κιέβου. Και τον Μπλαχίν που ήταν πολύ μεγάλος παίκτης. Με ταχύτητα και τα δυο πόδια. Γκολτζής. Ήταν τότε κάτι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο σήμερα.

Ο Φουντουκίδης του ξηγήθηκε καλά γιατί προκαλούσε. Τον πλάκωσε στις φάπες και αποβλήθηκε νωρίς.

Ήταν μεγάλη εμπειρία στο Κίεβο. Τώρα είναι μικρό το γήπεδο. Παίξαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο με 83.000 χωρητικότητα και είχε κοντά στους 50.000 θεατές. Η Δυναμό Κιέβου δε συγκρίνεται με αυτήν την ομάδα που παίζει τώρα ο ΠΑΟΚ. Ήταν όλοι τους διεθνείς τότε.»

Διαβάστε ακόμη...