«Τον Γλύκο δεν τον έχουν δουλέψει σωστά…»

Από arenafm: Ο Τάκης Παντέλης , βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τους γκολκίπερ του «δικεφάλου», για τον ερχομό του Ρέι αλλά και για τον Παναγιώτη Γλύκο.
Πηγή: arenafm.gr
«Τον Γλύκο δεν τον έχουν δουλέψει σωστά…»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Τάκης Παντέλης:

Για το γεγονός ότι ο Ρέι δεν ξέρει Αγγλικά: «Είναι μεγάλο πρόβλημα το ότι δεν ξέρει Αγγλικά , καθώς δεν ξέρω πως θα επικοινωνεί με τους συμπαίκτες τους . Πρόβλημα θα υπάρχει και στην προπόνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε και να μην το κρίνουμε από ένα παιχνίδι. Πρέπει να του δώσουμε ένα περιθώριο 10 παιχνιδιών , για να δούμε αν μπορεί να αντέξει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι καλός τερματοφύλακας αλλά η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά».

Αναφορικά με τον Γλύκο: «Ο Γλύκος είναι μεγάλος τερματοφύλακας αλλά πιστεύω ότι δεν τον έχουνε δουλέψει όπως πρέπει. Η πίεση στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, πρέπει να το έχει μέσα στου ο τερματοφύλακας για να παίξει κατευθείαν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Λένε ότι η θέση του τερματοφύλακα έχει αλλάξει, εγώ πιστεύω δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο τερματοφύλακας πρέπει να ξέρει μπάλα, αν δεν ξέρει μπάλα δεν θα μπορεί να κάνει έξοδο. Η πιο γρήγορη επίθεση ξεκινάει από τον τερματοφύλακα.

Εγώ έστειλα φέτος για να δουλέψω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πήρα απάντηση. Ήθελα να έρθω να δουλέψω στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πλαισιωθεί σε αυτή τη θέση με παλιούς καλούς, με προσωπικότητα. Δεν κατηγορώ κανέναν και μακάρι αυτοί που υπάρχουν να προσφέρουν. Τόσα χρόνια πάντως τέτοιες επιλογές γίνονται και η ομάδα έχει πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...