«Φόβος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ» (audio)

Απο metrosport.gr : Την ατμφόσφαιρα της Τούμπας αποκάλυψε πως φοβάται ο πρόεδρος Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Βλάντισλαβ Γκέλζνικ, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Φόβος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ» (audio)

Ο πρόεδρος της Ολιμπίκ τόνισεε ότι ο ουκρανικός σύλλογος συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και θα έχει ένα δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ αφού ο Δικέφαλος έχει τη θερμή συμπαράσταση του κοινού του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ την ομάδα του, κάτι που φαίνεται από τις μεταγραφές που κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε o Βλάντισλαβ Γκέλζιν για:

- τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Από τη στιγμή που κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ υπήρχε φόβος γιατί οι οπαδοί του ακολουθούν την ομάδα, δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα, είναι η πρώτη μας συμμετοχή στη διοργάνωση και θα είναι δύσκολο για εμάς».

- τον Ιβάν Σαββίδη: «Δε τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο, ασχολείται πάρα πολύ με την ομάδα του, κάτι που φαίνεται από τους παίκτες που έχει φέρει στην ομάδα και κάποιοι από αυτούς προέρχονται από την Ουκρανία».

- το τι υπολογίζει περισσότερο τους οπαδούς ή τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να έχει τη στήριξη των οπαδών της ομάδας του. Θα είναι δύσκολη η αναμέτρηση για εμάς».

Ακούστε όσα είπε ο Βλάντισλάβ Γκέλζιν στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...