«Φωτιά» το νέο πρωτάθλημα!

Από inpaok.com: Η νέα Handball Premier αναμένεται πιο ανταγωνιστική από ποτέ με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται μπαίνοντας στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ, με τις μάχες στα ντέρμπι που έρχονται να ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη.
Πηγή: inpaok.com
«Φωτιά» το νέο πρωτάθλημα!

Η παρουσία του Ολυμπιακού για πρώτη φορά στο άθλημα ανεβάζει τόσο την εμπορικότητα όσο και τον ανταγωνισμό της νέας σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι εξαγόρασαν τον πρωταθλητή ΙΕΚ Ξυνή Νέας Ιωνίας και παρ’ ότι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη επίσημα κάποια μεταγραφή φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Γρηγόρη Σανίκη, που πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος δείχνει να μπαίνει και η ΑΕΚ, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά και θα κυνηγήσει και αυτή με τη σειρά της τον τίτλο.

Ο Δικέφαλος από την πλευρά του, διαθέτει ήδη έτοιμη ομάδα από την περσινή σεζόν, στην οποία έχασε για ένα γκολ τη συμμετοχή του στα play off ενώ κατέκτησε πανηγυρικά το κύπελλο αποκλείοντας διαδοχικά εκτός έδρας Δούκα και ΙΕΚ Ξυνή.

Από δω και πέρα, και μετά τις συμφωνίες με τους Γουργούμη, Κοτανίδη, Καλόμοιρο και Καραγκιοζόπουλο, οι ασπρόμαυροι ψάχνουν 2-3 ακόμη ποιοτικές κινήσεις για να διαμορφωθεί ένα ρόστερ πανέτοιμο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόσληψη του Στέλιου Σεϊρεκίδη άλλαξε σελίδα στον πάγκο του και θέλει να είναι μπει απόλυτα προετοιμασμένος σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.

Στις τάξεις των Κυπελλούχων Ελλάδος αναμένουν την απόφαση για το γήπεδο στα Δυτικά, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν σαν έδρα, γεγονός που θα βάλει ακόμη πιο έντονα τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος.

Όπως και να έχει η σεζόν που έρχεται θα περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι, καυτές έδρες και επικές μονομαχίες μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου

Διαβάστε ακόμη...