Τέλος Ράτσικα-Μπατζαρακούδη

Απο inpaok.com : Τόσο η Νίκη Ράτσικα όσο και η Δήμητρα Μπατζαρακούδη δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ καθώς ανακοινώθηκαν από ΓΑΣ Καματερού και Φίλιππο Βέροιας αντίστοιχα.
Πηγή: inpaok.com
Τέλος Ράτσικα-Μπατζαρακούδη

Η νεαρή γκολκίπερ αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα της ομάδα και οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία της να συνεχίσει την καριέρα της μακριά από τη Μίκρα.

Σε ότι έχει να κάνει με την Μπατζαρκούδη, η πρώην, πλέον, εξτρέμ του Δικεφάλου αναζήτησε μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα της μετακομίζοντας στη Βέροια.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Καματερού για τη Ράτσικα αναφέρει:

«Ο ΓΑΣ Καματερού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της διεθνούς τερματοφύλακας Νίκη Ρατσικα από τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Χασεκίδη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ευχόμαστε στην Νίκη μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες. Πιστεύουμε ότι η προσθήκη της θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας».

Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε την απόκτηση της Μπατζαρακούδη αναφέροντας:

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και το Γυναικείο τμήμα ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Μπατζαρακούδη. Η Δήμητρα κατάγεται απο τα Γιαννιτσά, είναι γεννημένη στις 11/3/1994 και έχει ύψος 1,66μ. Αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ, έχει αγωνιστεί στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Επίσης έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Κ19 καθώς και με την Εθνική Γυναικών.

Διαβάστε ακόμη...