«Κεραυνοί» Δρόσου για τα πρωτοσέλιδα με το σπίτι του Μπίκα!

«Καυτές» ατάκες που θα συζητηθούν από τον πρόεδρο της ΠΔΕ, Γιάννη Δρόσο κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα...
Πηγή: sdna.gr
«Κεραυνοί» Δρόσου για τα πρωτοσέλιδα με το σπίτι του Μπίκα!

Εκτός από τον απολογισμό της θητείας του στην προεδρία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ο κ.Δρόσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του στη Γ.Σ. της ΕΠΟ και στην υπόθεση εμπρησμού στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική.

Τα όσα είπε μάλιστα προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση, ασκώντας δριμεία κριτική για τα πρωτοσέλιδα που είχαν προηγηθεί κι έδειχναν το σπίτι του έμπειρου διαιτητοπαράγοντα.

«Πως ήξεραν οι επίδοξοι δολοφόνοι το σπίτι του Μπίκα; Λίγες ημέρες πριν είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του σπιτιού του στις εφημερίδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Παράλληλα δε, έκανε εκτενή αναφορά και στον ρόλο του αθλητικού Τύπου και στο θέμα της στοχοποίησης ανθρώπων, μιλώντας για bullying! Επισήμανε γενικά ότι στο πλαίσιο της ελευθερίας του Τύπου, η κριτική είναι ελεύθερη και μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει!

«Θα δεχόμουν να με πουν... τενεκέ ξεγάνωτο για την διοίκηση που ασκώ, αλλά δεν μπορεί να γίνει δεκτό να βγάζουν σπίτια σε πρωτοσέλιδα»!

Να θυμίσουμε πάντως ότι το SDNA είχε αναδείξει από την πρώτη στιγμή τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν της επίθεσης στο σπίτι του κ.Μπίκα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να παραιτηθεί ο ίδιος από την προεδρία της ΚΕΔ, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα μέλη, μιας και είχε προηγηθεί εκφοβισμός στον Γιάννη Τσαχειλίδη.

Να σημειώσουμε άλλωστε ότι υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση για τα επίμαχα δημοσιεύματα, η οποία ωστόσο είναι άγνωστο που κατέληξε...

Διαβάστε ακόμη...