Εξακολουθεί να πουλάει ένας… πρώην παίκτης

Από thessports.gr: Δεν υπήρχε παίκτης που να ταυτίσθηκε έντονα με τον κόσμο την σεζόν που πέρασε στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Εξακολουθεί να πουλάει ένας… πρώην παίκτης

Αυτό καταγράφηκε και στις πωλήσεις που έκανε η μπουτίκ στο κλειστό του ΠΑΟΚ. Η φανέλα που κάπως «τσίμπησε» περισσότερο από τις υπόλοιπες την σεζόν 2016-17 ήταν του Κιθ Κλάντον κι ακολούθησαν αυτές των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Γιάνις Πεϊνερς.

Σε καμία περίπτωση όμως η ζήτηση τους δεν έφτασε αυτή που είχαν πρόπερσι οι φανέλες των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Σε ότι αφορά γενικότερα τις πωλήσεις, σύμφωνα με στοιχεία της «Παλατάκι ΕΠΕ», η οποία διαχειρίζεται την μπουτίκ, η πιο παραγωγική ημέρα της χρονιάς, η ημέρα που το κατάστημα έκανε το μεγαλύτερο ταμείο ήταν η 9η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα διεξαγωγής του επετειακού αγώνα για τα 90 χρόνια του συλλόγου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μεγάλη ζήτηση είχαν οι επετειακές ρετρό μπασκετικές φανέλες που κυκλοφόρησαν και ιδιαίτερα αυτή του Μπάνε Πρέλεβιτς. Μια γενικότερη διαπίστωση σε ότι αφορά τις πωλήσεις είναι πως γενικότερα το όνομα «Πρέλεβιτς» κάνει «γκελ» στον κόσμο κάτι που φαίνεται από τις κατά καιρούς εμφανίσεις που έχουν σχεδιαστεί και διατεθεί με το όνομα του.

Μια ακόμη ημέρα στην οποία η μπουτίκ ...ξεπούλησε, ήταν αυτή της αναμέτρησης με την Παρτιζάν(στις 8 Φεβρουαρίου του 2017) για την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σέρβοι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την μαύρη φανέλα με τα σήματα του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν και το λογότυπο "Brothers".

Πηγή : FORZA

Διαβάστε ακόμη...