Ολιγοήμερη αναβολή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Από sdna.gr:Αναβολή πήρε η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σχετικά με την πρωτοβάθμια ποινή που τους επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Ολιγοήμερη αναβολή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Συγκεκριμένα όπως είχατε ενημερωθεί μέσα από το SDNA, οι δυο ομάδες είχαν τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα ήταν να εκδικαστεί η έφεση που άσκησαν οι δυο ομάδες, εκεί όπου το παρών έδωσε και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Κάρμης, ως αντίδικος του ΠΑΟΚ.

Την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, εκπροσώπησε ο Μηνάς Λυσάνδρου. Την πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας, ενώ η αναβολή αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη των μελών της έδρας που διήρκησε μισή ώρα, και ενώ νωρίτερα η δικηγόρος της ΑΕΚ δήλωσε κόλλημα εξαιτίας άλλων υποθέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν παρθεί η απόφαση της αναβολής, υπήρξε μικροένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος των «πρασίνων» Γιάννης Κάρμης, σημείωσε ότι: «δεν χρειάζεται να βιαστούμε από τη στιγμή που δεν εκκρεμούν άλλες υποθέσεις...» με τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ Λάμπρο Μπίρδα να απαντάει: «κάτι υποκρύπτετε σε αυτό...».

Στη συνέχεια ο Κάρμης απάντησε ότι: «Φοβάστε μήπως δεν αφαιρεθούν οι βαθμοί τα από τα πλέι οφ» και κάπου εκεί έληξε η σχετική ένταση που υπήρξε.

Διαβάστε ακόμη...