«Το πρωτάθλημα στο Ρέντη ήταν σαν τη… Γενεύη»!

Από paok24.com : Ο Θ. Κατσαρής μιλάει για όλα
Πηγή: paok24.com
«Το πρωτάθλημα στο Ρέντη ήταν σαν τη… Γενεύη»!

Για όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μίλησε στο PAOK24 ο Θανάσης Κατσαρής

Συγκεκριμένα η χρονιά για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες με την ετήσια Γενική συνέλευση του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΣ μίλησε για όλα τα θέματα στο PAOK24.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τους τίτλους που συγκέντρωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά: «Είμαι ικανοποιημένος βέβαια αλλά ότι γίνεται είναι και με την βοήθεια της ΠΑΕ. Ξέρετε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια και όλες οι ομάδες παλιά που κατακτούσαν τίτλους, ήταν είτε με την βοήθεια της πολιτείας, υπήρχαν χορηγίες, δίνανε πριμ για τις επιτυχίες. Εμείς ότι έχουμε κατορθώσει, το καταφέρνουμε εξ ιδίων. Γι'αυτό θεωρώ πως είναι μεγάλες οι επιτυχίες μας».

Σχετικά με το τμήμα μπάσκετ όπου ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζητάει το τελευταίο διάστημα να κάνει κάτι: «Το έχω πει αρκετές φορές. Το μπάσκετ δεν είναι κάτι το εύκολο, ειδικά όταν έχεις απέναντι μεγαθήρια, ότι και αν κάνεις, λογικά θα κυμανθείς μετά τις δυο πρώτες θέσεις. Θέλει πολλά χρήματα χωρίς με τα χρήματα αυτά να μπορέσεις και να πετύχεις. Πρέπει να βρεθεί κάποιος μεγάλος επενδυτής και να αναλάβει το μπάσκετ. Όταν λέω μεγάλος επενδυτής, εννοώ σαν τον μεγαλομέτοχο που έχουμε στην ΠΑΕ, για να μπορέσει να χτυπήσει την Αθήνα, τον Γιαννακόπουλο και τον Αγγελόπουλο. Μόνο έτσι θα μπορέσει το μπάσκετ, γι'αυτό εκείνοι που έχουν λίγα χρήματα δεν ασχολούνται. Δεν είναι ένα τμήμα που θα πεις θα βάλω μερικά λεφτά και θα δώσω λύση. Το 1990-91 όταν τερματίζαμε ψηλά, πηγαίναμε να πάρουμε έναν παίκτη σαν πρώτοι, μας τον δίνανε με 500 χιλιάρικα και το Παγκράτι ή το Περιστέρι τον έπαιρνε με 50 χιλιάδες. Σήμερα γίνεται αυτό στον ΠΑΟΚ, με 50 παίρνουμε τους καλούς παίκτες, ενώ αν τον πάνε στον Παναθηναϊκό θα τους ζητήσουν 500. Είναι μια περίεργη κατάσταση που δημιουργείτε με τις επιτυχίες της ομάδας».

Για το τμήμα βόλεϊ: «Προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα, όπως πέρυσι, να υπάρχει μια ισορροπία. Πιστεύω θα είναι καλά ο Γκόμεζ, άρα θα έχουμε καλό διαγώνιο. Ξέρετε για τον πασαδόρο που κλείσαμε (σ.σ. Βάλκιερς), πήραμε έναν από τους καλύτερους. Επίσης κρατήσαμε τον Σαφράνοβιτς, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή για την θέση του. Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης σε εκείνη την θέση. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε ακόμα έναν καλό ξένο που να μπει στην θέση του Ντάντε. Οι κεντρικοί θα είναι μέσα από την Ελλάδα, όχι αυτοί που είχαμε αλλά ισάξιοι. Η ομάδα θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, ίσως και λίγο ισορροπημένη».

Για το πως έζησε το βράδυ που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα μέσα στο Ρέντη: «Εκείνη την ώρα όταν βλέπεις αυτό το πράγμα, τα χάνεις και δεν πανηγυρίζεις γιατί ήταν δύσκολο να γίνει. Τέτοιο συναίσθημα ένιωσα όταν ήμασταν στην Γενεύη και πήραμε με το μπάσκετ το πανευρωπαϊκό, γιατί το πετύχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό εκείνη την ημέρα. Όλη την εβδομάδα μας πίεζαν να αλλάξουμε την ώρα του αγώνα για να πάρουν το κύπελλο του βόλεϊ στην φιέστα που είχαν... Είχανε τις μαύρες τους τότε...».

Διαβάστε ακόμη...