«Στόχος μας οι τίτλοι κάθε χρόνο!»

Από inpaok.com : Αυτή την ώρα πραγματοποείται σε γνωστό ξενοδοχείο, η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ κι ήδη τον λόγο έχει πάρει ο πρόεδρος του Δικεφάλου, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια κατάκτησης τίτλων όλων των τμημάτων αλλά και στη δυσκολία εξεύρεσης οικονομικών πόρων.
Πηγή: inpaok.com
«Στόχος μας οι τίτλοι κάθε χρόνο!»

Αναλυτικά δήλωσε:

«Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα και να φέρνουμε επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουμε με τίτλους και επιτυχίες. Η δυνατότητα εξεύρεσης πόρων γνωρίζετε ότι είναι δύσκολη λόγω της οικονομική κατάστασης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα δύο μεγάλους χορηγούς που μας βοηθάνε τα τελευταία δύσκολα χρόνια. Την εταιρία του κ. Αμοιρίδη και την εταιρία του κ. Τσαλόπουλου που είναι οι μοναδικοί στυλοβάτες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια.

Ελπίζω να βρεθούν και άλλοι ΠΑΟΚτσήδες που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που να θέλουν να βοηθήσουν. Τα έσοδα είναι μόλις 1.300 ευρώ από τα μέλη του ΑΣ. 30-40 μέλη μόνο πληρώνουν τις συνδρομές τους παρά το γεγονός ότι η συνδρομή έχει μειωθεί. Τα συμπεράσματα δικά σας...»

Διαβάστε ακόμη...