Ταξίδι στην Ολλανδία για τις τελικές λεπτομέρειες

Απο paokrevolution.net : Ανεξάρτητα με την κατάληξη του θέματος προπονητή στον ΠΑΟΚ, το χρονοδιάγραμμα σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομάδας δεν έχει μείνει στα συρτάρια των γραφείων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.
Πηγή: paokrevolution.net
Ταξίδι στην Ολλανδία για τις τελικές λεπτομέρειες

Σύντομα άνθρωπος της ομάδας -πιθανώς ο team manager Παντελής Κωνσταντινίδης- μαζί με τον επικεφαλής του ταξιδιωτικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα, θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τις τελικές λεπτομέρειες που αφορούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια αφήνει το Αρνεμ για να βρεθεί στο γειτονικό Χορστ (70 χιλιόμετρα πιο κοντά στα σύνορα με Γερμανία). Ο Λούμπος Μίχελ έχει επιλέξει το Parkhotel Horst για να κάνει εκεί η ομάδα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κάτι που στο παρελθόν έχει κάνει τόσο η Εθνική Ολλανδίας όσο και η Γιουβέντους με την Πόρτο.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αρχίσει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και το αργότερο μέχρι τις 2 Ιουλίου θα έχει αναχωρήσει για την Ολλανδία. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα αλλά και οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει επί ολλανδικού και πιθανώς γερμανικού εδάφους.

Διαβάστε ακόμη...