Αυτοί τράβηξαν το… κουπί φέτος

Απο inpaok.com : Η ολοκλήρωση της σεζόν για τον ΠΑΟΚ βρίσκει τον Δικέφαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά και τους «ασπρόμαυρους» Κυπελλούχους για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί τράβηξαν το… κουπί φέτος

Ποιοι παίκτες των «ασπρόμαυρων», είναι αυτοί που τράβηξαν το… κουπί κατά τη διάρκεια της σεζόν; Το INPAOK σας παρουσιάζει τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να έχει καταγράψει 4.127 λεπτά συμμετοχών σε 47 ματς με τους «ασπρόμαυρους», σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Δεύτερος ήταν ο Χοσέ Κρέσπο, με 4.108′ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας αγωνιστεί σε 49 αναμετρήσεις. Την πρώτη τριάδα… κλείνει ο Γκόικο Τσίμιροτ, με τον νεαρό χαφ του ΠΑΟΚ, να έχει 4.084 αγωνιστικά λεπτά, με το… κοντέρ να καταγραφεί 49 ματς.

Ακολουθούν ο Λέο Μάτος με 4.024′, ο Μαρίν Λέοβατς με 3.864′, ο Φερνάντο Βαρέλα με 3.260′ και ο Εβγέν Σάχοφ με 3.242 λεπτά συμμετοχών.

Σημαντικά… γρανάζια της μηχανής του ΠΑΟΚ, ήταν και οι Τζάλμα Κάμπος, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που κατέγραψαν 3.212′, 3.085′ και 2.853 λεπτά συμμετοχών αντίστοιχα

Όλοι οι παραπάνω αποτελούν μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών, που έχουν γράψει στο… κοντέρ τους τα περισσότερα λεπτά συμμετοχών, φανερώνοντας παράλληλα και τον… βασικό κορμό του Δικεφάλου την φετινή σεζόν, αλλά και τους παίκτες που μαζί με τους Πέντρο Ενρίκε και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να αποτελέσουν τις σταθερές των «ασπρόμαυρων» και για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...