«Πετυχημένος ο Ίβιτς»

Από arenafm.gr: Ο Μπλάντεν Φούρτουλα μίλησε στον Arena fm για το θέμα Ίβιτς και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Πετυχημένος ο Ίβιτς»

«Ο Βλάνταν είναι ένα παιδί ντόμπρο, ήρεμος, πράος, οικογενειάρχης. Ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα πήρε το πρωτάθλημα εκεί, πήρε κύπελλο. Αν έρχεται το τέλος δεν το ξέρω, αλλά έχω να πω ότι αυτή η συνεργασία έφερε αποτελέσματα και είναι καλό τα επόμενα χρόνια ότι οι προπονητές από τις υποδομές ξέρουν πως θα έχουν την ευκαιρία τους.

Εύχομαι να βρεθεί κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο και να γίνει σωστός προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά γιατί έχουμε περισσότερους εχθρούς πλέον, αφού οι Αθηναίοι ενώθηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Έχουν οξυνθεί τα πράγματα. Να ηρεμήσουμε όλοι και να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Έχουμε μπει στο στόχαστρό γιατί ο Σαββίδης είναι δυνατός. Δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα όταν ο ΠΑΟΚ ήταν ανίσχυρος.

Μίλησα με τον Βλάνταν εχθές, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο ίδιος θα αποφασίσει. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσει.

Τώρα που τελείωσε η χρονιά θέλει ο ΠΑΟΚ ουσιαστική ενίσχυση. Θέλουμε σίγουρα τερματοφύλακα. Έχουμε κατάρα εκεί σε αυτή τη θέση.

Νομίζω σήμερα γυρίζει ο Ίβιτς και θα γίνει το ραντεβού. Είναι ευχαριστημένος από αυτά που έκανε, αλλά ένιωσε πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Τα έφερε σε πέρας όλα και μάλιστα μόνο με μια θλάση.»

Διαβάστε ακόμη...