«Συνολική απόφαση της διοίκησης για το καλό του ΠΑΟΚ» (audio)

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης και έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
«Συνολική απόφαση της διοίκησης για το καλό του ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου: «Ήταν μια έντονη εβδομάδα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Ειπώθηκαν και πολλές ανακρίβειες. Η απόφαση δεν ήταν ούτε δική μου, ούτε κανενός. Ήταν μια απόφαση του δ.σ.. Ούτε ψηφοφορία έγινε. Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν συζήτησης. Βάλαμε κάτω τα υπέρ και τα κατά και πήραμε την απόφαση αυτή ως διοίκηση. Δεν την πήρε ούτε ο Καρακούσης, ούτε ο Πρέλεβιτς, ούτε κανείς».

Για το σκεπτικό της αποχώρησης Μαρκόπουλου: «Κανείς δεν αμφιβάλλει για την τιμιότητα και την εργατικότητά του. Δεν είχε παρασκήνιο, είναι εργασιομανής, είναι ένας άξιος συνεργάτης. Κάποτε, όμως, έρχεται το τέλος. Ήθελε η διοίκηση αυτήν την αλλαγή. Το πιο εύκολο για εμάς θα ήταν να μείνει ο Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν ένα μαξιλάρι για εμάς. Για το καλό του ΠΑΟΚ ελήφθη η απόφαση. Να είμαστε γεροί του χρόνου τέτοια εποχή να κρίνουμε την τωρινή μας απόφαση».

Για τον αιφνίδιο τρόπο αποχώρησης: «Μεσούσης της περιόδου δεν θα μπορούσε να λυθεί η συνεργασία. Δεν μπορείς να σταματήσεις έτσι έναν άνθρωπο που ήταν οκτώ συνεχή χρόνια και δέκα συνολικά. Αφού τελείωσε το Πρωτάθλημα, βάλαμε κάτω η διοίκηση μαζί με τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατζίδη όλες τις παραμέτρους και πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Μια ανανέωση που ίσως δώσει ώθηση για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει επικοινωνήσει μαζί του: «Όχι ακόμη ήταν έντονες ημέρες. Περιμένω να καταλαγιάσει το κλίμα γιατί δεν ήταν απλά ένας συνεργάτης αλλά και φίλος. Θα επικοινωνήσω τις επόμενες ημέρες».

Για το πώς αισθάνεται ο Μαρκόπουλος: «Υπάρχει πικρία και είναι λογικό αυτό. Δεν είναι άδικο να είναι πικραμένος κάποιος άνθρωπος που έδωσε όλη του τη ζωή στον ΠΑΟΚ. Ήταν ο μακροβιότερος, δεν έχει περάσει άλλος σαν αυτόν».

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Με τον Ηλία γνωριζόμαστε μόνο ως αντίπαλοι. Τα παιχνίδια που κάναμε όταν ήταν προπονητής της Κηφισιάς. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω κάτι άλλο για τον άνθρωπο. Ξέρω μόνο τον συνεργάτη του, τον Γιώργο Λημνιάτη που ήταν πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ όταν ήταν γενικός αρχηγός».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Να πιστέψει στη διοίκηση. Όποιον στόχο έθεσε τον εκπλήρωσε. Από εκεί και πέρα, μόνο του χρόνου τέτοια εποχή θα μπορούμε να πούμε αν δικαιωθήκαμε με την απόφασή μας αυτή ή όχι».

Ακούστε όσα είπε ο Άρης Καρακούσης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...