Ο ΠΑΟΚ έχει το know how! (video)

Από inpaok.com : O ΠΑΟΚ την Τετάρτη 31/5 αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα που διεξάγεται για την 6η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ έχει το know how! (video)

Ο Δικέφαλος τη φετινή σεζόν έχει αποδείξει πως έχει το know how για να κερδίζει την αθηναϊκή ομάδα στην έδρα του.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 27 Απριλίου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού... φιλοδώρησε τον αντίπαλο του με τέσσερα γκολ και τον ανάγκασε να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο της Τούμπας,

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Πέλκας που στο 15ο λεπτό με «μαγική» εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και άνοιξε τον χορό των γκολ.

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου (στο 48΄) ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σέντραρε και ο Μάτος με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ κάνοντας το 2-0.

Στο 75ο λεπτό ο Σάχοφ έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, αφού με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Δικεφάλου.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος στράικερ με πλασέ από κοντά έκανε το 4-0 και έβαλε... φωτιά στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής πρέπει να έχει... οδηγό αυτή του την εμφάνιση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έτσι ώστε να μην υπάρξει αμφισβήτηση για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

 

Διαβάστε ακόμη...