Εκδικάστηκε η υπόθεση Μπεργκ, άμεσα αναμένεται απόφαση

Από paok24.com: Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο κατά ποινής των 3+1 αγωνιστικών σε βάρος του Μπεργκ, με τον ΠΑΟΚ να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Πηγή: paok24.com
Εκδικάστηκε η υπόθεση Μπεργκ, άμεσα αναμένεται απόφαση

Η πλευρά των «πρασίνων» προσπάθησε μέσω του νομικού της εκπροσώπου που ήταν και ο νομικός που εκπροσώπησε τον Μπεργκ να τονίσει πως είναι άδικο να τιμωρείται ο Σουηδός με τη χρήση του βίντεο για βιαιοπραγία, παρότι ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έκρινε σκόπιμη μία τέτοια τιμωρία ή σχετική αναφορά στο φύλλο αγώνα.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού προσπέρασε την... τρικυμία, στην οποία βρέθηκε ο Κομίνης, τον οποίο εκθέτει το βίντεο που δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ πήρε και πληρωμένη απάντηση από τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, κ. Μπίρδα, ο οποίος τόνισε πως η τιμωρία μέσω βίντεο επιβλήθηκε και σε παίκτη του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Άμεσα αναμένεται απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την υπόθεση Μπεργκ, ενώ με διαφορετική σύνθεση επιτροπής ξεκινάει τώρα η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, καθώς υπάρχει εκκρεμοδικία αναφορικά με τα επεισόδια που φέρεται να έχουν συμβεί στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Διαβάστε ακόμη...