Βέλγος μαέστρος για ΠΑΟΚ (vids)

Από gazzetta.gr: Ένας από τους Βέλγους Βαλκιέρς και Ντ' Ουλστ αναμένεται να είναι ο νέος πασαδόρος του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν... μαέστρο από την ξένη αγορά.
Πηγή: gazzetta.gr
Βέλγος μαέστρος για ΠΑΟΚ (vids)

Μετά τον Πελεκούδα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με την πάσα. Ο Χόρχε Ελγκέτα είχε ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι ξένος για τη θέση αυτή και έτσι απομακρύνεται η περίπτωση του Ντίμα Φιλίποφ για τον οποίο οι πρωταθλητές είχαν ενδιαφερθεί πέρσι το καλοκαίρι. Ήδη οι δύο εκλεκτοί έχουν βρεθεί και είναι και οι δύο Βέλγοι.

Συγκεκριμένα τα ονόματα που όχι απλά συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανόν να έχουμε σύντομα εξελίξεις, είναι αυτά του Ματίας Βαλκίερς και Στιν Ντ' Ούλστ. Δύο παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις που όποιος και να αποκτηθεί θα είναι έτοιμος να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, στον οποίο θα μείνει ο Τερζής.

Ο Βαλκίερς είναι γεννημένος το 1990 έχει ύψος και πέρσι αγωνίστηκε στην Ρουμανία κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Ζαλάου και έχει κερδίσει την θέση στην βασική εξάδα του Βελγίου, έχει ύψος 1.94 και πριν την Ζαλάου είχε παίξει στην πατρίδα του και την Μένεν, στην Τουρκία και την Μπελεντίγεσι και πάλι σε Βέλγιο και τις Νόλικο και Άαλστ.

Ο δεύτερος Ντ' Ούλστ (κεντρική φωτό) είναι έναν χρόνο πιο μικρός έχει ύψος 1.91 και μέχρι τα ματς για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ήταν βασικός στην Εθνική Βελγίου. Και αυτός είναι πρωταθλητής καθώς κατέκτησε τον τίτλο με την Κναρ Ροζελάρε, ενώ ο Καστελάνι που είναι συμπατριώτης του Χόρχε Ελγκέτα, έχει πει τα καλύτερα για τον παίκτη στον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Και οι δύο πάντως είναι εξαιρετικές λύσεις που θα δυναμώσουν τον ΠΑΟΚ στη θέση της πάσας, ενόψει της απαιτητικής περιόδου που έχει φέτος και το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όποιος από τους δύο αποκτηθεί θα είναι ο πρώτος Βέλγος στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος πασαδόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Φρανκ Ντεπέστελε που έπαιξε σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...