«Μπίσεσβαρ και Πρίγιο κάνουν την διαφορά»

Από inpaok.com:Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Κώστας Φραντζέσκος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τα Play Off και την εικόνα που έχει σχηματίσει μετά το τέλος των τριών πρώτων αγωνιστικών. Επίσης αναφέρθηκε στον Δικέφαλο και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος κάνει την διαφορά μαζί με τον Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Μπίσεσβαρ και Πρίγιο κάνουν την διαφορά»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχουν γίνει πολύ καλά παιχνίδια, έχουν γίνει κάποια πράγματα που φέρνουν πίσω το ποδόσφαιρο και δεν ξέρω πώς θα καταφέρουμε να φύγουμε από αυτές τις συνήθειες . Αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο μιλάμε για μαχαιρώματα και μπουκάλια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Θα κριθούν πολλά σε αυτή την αγωνιστική και στο παιχνίδι ΠΑΟ-ΑΕΚ. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός ,αλλά και ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο , τότε κατά 99% θα βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ.

Ποιον παίκτη έχεις ξεχωρίσει από τον ΠΑΟΚ: «Έναν παίκτη που παίζαμε στην ίδια θέση και κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κάνει την διαφορά. Ο Μπίσεσβαρ κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα. Ας έρθουνε και άλλοι τόσο... χοντροί παίκτες σαν αυτόν. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου, προσφέρει πολύ καλό θέαμα, έχει κάτι μαγικό πάνω του».

Αναφορικά με το γκολ του Πρίγιοβιτς: «Τρομερό γκολ με φοβερή ενέργεια. Έχει βάλει και άλλα πολύ όμορφα γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις, αν κοιτάξεις τον πάγκο και έχει επτά παίκτες και οι επτά μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Διαβάστε ακόμη...