Με μια μπύρα, κάναμε κεφάλι...

Από sdna.gr : Ο Νίκος Τζαντζαράς γράφει για τις... ζαλισμένες εντυπώσεις του από την 2η αγωνιστική στα πλέι οφ και κυρίως τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.
Πηγή: sdna.gr
Με μια μπύρα, κάναμε κεφάλι...

Αν μου επιτρέπετε πριν πέσω για ύπνο, ν' αφήσω εδώ "πέντε" ζαλισμένες εντυπώσεις από την δεύτερη αγωνιστική των Playoffs και περνάω το πρωί που θα στρώσω να τα μαζέψω, διότι με μόλις μια μισογεμάτη μπύρα, έκανα κεφάλι:

-Ο Κομίνης έδωσε κάθε δικαίωμα στον Ίβιτς να γυρίσει και να τελειώσει το ματς, αλλά εκείνος επέμενε ατάραχος στο... σχέδιό του να συνεχίσει να ματώνει.

-Αν υπάρχει σχέση τιμής – απόδοσης στο ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη για το 2016-17.

-Ακούγοντας απόψε τον "επίσημο Παναθηναϊκό", όλο μου το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ενδεχόμενο να τοποθετηθεί και ο ανεπίσημος...

-Ο ΠΑΟΚ θα τυλίξει τον Παναθηναϊκό σε μια κόλλα χαρτί. Ή ίσως σε μια σελίδα "Γαύρου" ή "Πρωταθλητή", από κείνους που πήρε παραμάσχαλα κάποτε το τριφύλλι κι έτρεχε στο CAS ώστε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ...

-"Προσχεδιασμένο σχέδιο", που είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, δε θα έλεγε ούτε σε ταινία η... Μάρθα Καραγιάνη. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ίσως, αμέσως πριν το "καλέ αυτός θα τους... συλλήψει"

-Ο Κομίνης δεν είναι κακός διαιτητής. Είναι κακός ηθοποιός που ερμηνεύει πολύ... ρηχά τον ρόλο του διαιτητή. Δε θα γίνει Καζναφέρης ποτέ.

-Κανονικά ο Ίβιτς πρέπει να συλληφθεί για απρόκλητη επίθεση σε κουτάκι μπύρας με κουτουλίδι. Αλλά εδώ είναι χαλιφάτο ξένων δυνάμεων.

Κομμένες οι μπύρες. Άλλη φορά μόνο για καφέ

Διαβάστε ακόμη...