Ο πρώην του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο της "Γαλατά"

Από paok24.com: Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι φαίνεται πως βρίσκεται ο Λούκας Πέρεθ, από την στιγμή που δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στο Νησί.
Πηγή: paok24.com
Ο πρώην του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο της "Γαλατά"

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να δήλωσε δημοσίως πως έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, "μετακομίζοντας" στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Άρσεναλ, ωστόσο, το όνειρο εξελίσσεται σε... εφιάλτη καθώς ο Λούκας Πέρεθ δεν έχει καταφέρει να πείσει για την αξία του τον Αρσέν Βενγκέρ, εκδηλώνοντας τάσεις φυγής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας "Star", οι ιθύνοντες της Γαλατάσαράι ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Λούκας - Γκομίς, με φόντο την μεταγραφική ενίσχυση, παρά το γεγονός πως τα οικονομικά του συλλόγου δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως εκκρεμούν ακόμη οι οφειλές προς τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Γκάρι Ροντρίγκες.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι Τούρκοι ρώτησαν και την άποψη του 26χρονου άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ροντρίγκες να δίνει το καλύτερο... report για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Το αξιοσημείωτο στο "φλερτ" της Γαλατάσαράι με τον Λούκας εντοπίζεται κι αλλού, και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ, με τον οποίο ο Ισπανός δεν διατηρούσε καλές σχέσεις στο διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015.

Διαβάστε ακόμη...