Ο Μέγκαχεντ για το κύπελλο,τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον Ουάρντα

Από metrosport.gr : Ο Αμίρ Μέγκαχεντ μίλησε αποκλειστικά στο Metrosport.gr και αποθέωσε τον συμπατριώτη του Αμρ Ουάρντα, τον κόσμο και μιλάει για μια νέα εποχή
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μέγκαχεντ για το κύπελλο,τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον Ουάρντα

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ, ο οποίος έπαιξε για 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2007, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Καλλονής.

Φυσικά, δεν έχει ξεχάσει ποτέ το πέρασμά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με την οποία έχει ταυτιστεί τόσο πολύ.

Ο 34χρονος Αιγύπτιος αμυντικός, ο οποίος είχε παίξει στον ΠΑΟΚ από το δεύτερο μισό της σεζόν 2004-2005 μέχρι το 2007, αγωνίστηκε την Κυριακή με Καλλονή κόντρα στα Τρίκαλα (έχασαν 5-0).

Το Metrosport.gr τον συνάντησε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν την επιστροφή της αποστολής της Καλλονής στη Μυτιλήνη.

Η είδηση της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να μη τον γεμίσει με όμορφα συναισθήματα.

«Γνωρίζω καλά τι έγινε και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο ΠΑΟΚ νομίζω πως διανύει τις καλύτερές του ημέρες με τον Ιβάν Σαββίδη και είναι γεγονός πως αυτός ο τίτλος θα είναι η αρχή για μια νέα εποχή» μας λέει αρχικά.

Από ποιον όμως έμαθε το ευχάριστο νέο. «Μου τηλεφώνησε ο Ουάρντα. Μιλάμε συχνά και νιώθει ευτυχισμένος στην Τούμπα. Ηταν πραγματικά χαρούμενος, αφού είναι η συνέχεια της Αιγύπτου μετά από μένα και τον Σικαμπάλα. Εχει πάθος με τον ΠΑΟΚ και θέλει να δώσει τα πάντα. Από τη μεριά μου παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, να ζει τέτοιες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία».

Τέλος, ο Αιγύπτιος παίκτης θα ήθελε πολύ να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και για λίγο. «Δε ξεχνιέται το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ. Απόλαυσα κάθε στιγμή στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της καριέρας μου . Εύχομαι του χρόνου να μπορέσει κατακτήσει και το Πρωτάθλημα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι που είδα στη ζωή μου. Οπου και αν δίνω συνεντεύξεις μιλάς για εκείνους. Ημουν τρελαμένος με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι οι πιο ωραίοι. Είναι στην καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμη...