Η παραδοχή Φορτούνη για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα

Από metrosport.gr: Τι είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ και το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σε εκτενή συνέντευξή του.
Πηγή: metrosport.gr
Η παραδοχή Φορτούνη για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Sport24 Radio 103,3 παραχώρησε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς του Ολυμπιακού, ενώ παραδέχτηκε ότι η ομάδα που απείλησε περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο ΠΑΟΚ, όμως η διαφορά που είχε εξασφαλίσει η ομάδα του στον πρώτο γύρο αποδείχθηκε αρκετή να της χαρίσει ο 44ο πρωτάθλημά της.

Δείτε τι είπε ο Κώστας Φορτούνης για:

- το αν πίστευε πως θα καθάριζε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα τόσο νωρίς: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Κάναμε 3Χ3 στα ντέρμπι και δείξαμε μία σοβαρότητα. Όπως είδαμε η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δεν μας έφεραν μεγάλη αντίσταση στο πρώτο γύρο. Στο δεύτερο γύρο πέσαμε εμείς και το εκμεταλλεύτηκαν. Όμως, απ' την αρχή φαίνεται ποιος το θέλει πιο πολύ".

- την εικόνα των ανταγωνιστών: "Σίγουρα σέβομαι και τις τρεις ομάδες και περίμενα κάτι καλύτερο. Όμως, όπως είδαμε, εμείς είχαμε μία σταθερότητα απ' την αρχή της σεζόν. Αντίθετα, οι άλλοι τρεις έχαναν πολλά παιχνίδια με μικρές ομάδες. Αν δεν χάνεις βαθμούς απέναντι στις μικρές ομάδες, τότε είσαι και πρωταθλητής".

- το ποια απ' τις τρεις υπόλοιπες ομάδες φοβήθηκε περισσότερο: "Και οι τρεις είναι καλές ομάδες, αλλά πιστεύω πιο κοντά ήταν ο ΠΑΟΚ. Μας δυσκόλεψε περισσότερο. Είχε τους παίκτες και την ικανότητα για να φτάσει ψηλά. Όπως είδαμε και στο τέλος, έφτασαν κοντά, αλλά είχαμε πάρει τη διαφορά και πήραμε το πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...