Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ

Από pasap.eu : Ο Πρόεδρος Β. Μηνούδης και το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρουν τη διοίκηση, τους προπονητές αλλά πάνω από όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της VolleyLeague για τρίτη συνεχόμενη φορά.
Πηγή: pasap.eu
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο διεθνή πασαδόρο και μέλος του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. Α. Τερζή, του οποίου η συμβολή ήταν ιδιαίτερα καθοριστική σε αυτή τη σειρά των τελικών.

Άξια συγχαρητηρίων επίσης είναι η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για την σπουδαία τους προσπάθεια τόσο κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του League Cup, όσο και κατά τη διάρκεια της σειρά των 5 τελικών του πρωταθλήματος.

Οφείλουμε, όπως παράλληλα, να εκφράσουμε το αποτροπιασμό μας για όσα συνέβησαν στο τέλος του 5ου τελικού, ενάντια στους αθλητές του ΠΑΟΚ, από μερίδα ανεγκέφαλων χούλιγκαν, οι οποίοι καμία σχέση προφανώς δεν έχουν με το όμορφο και ευγενές άθλημά μας και τα αθλητικά ιδεώδη.

Χρέος όλων μας είναι η περιφρούρηση του αθληματός μας από περιφερόμενους και μεταφερόμενους οπαδούς, κάθε απόχρωσης, προκειμένουμε να προστατέψουμε το δικό μας ευγενές προϊόν – άθλημα και ασφαλώς τους βασικούς πρωταγωνιστές, τους ίδιους τους αθλητές.

Σε αυτόν τον, σημαντικότερο ίσως, αγώνα, η συμβολή όλων (αθλητών, προπονητών και κυρίως παραγόντων) είναι καθοριστική, ώστε με τη στάση τους, κάνοντας τα λόγια πράξη, να δείξουνε ότι το δικό μας άθλημα και οι άνθρωποί του "θέλουν" και "μπορούν"....

Με την ευχή να αντιληφθούμε (επιτέλους) ότι τέτοιου είδους στρατιές δεν τις χρειαζόμαστε και ότι μόνο κακό κάνουν στο άθλημά μας.....

Διαβάστε ακόμη...