"Ανοιχτοί για διαπραγμάτευση"

Από sport24.gr: Η παρουσία του Λούμπος Μίχελ στη Ρουμανία έχει δώσει μπόλικη... τροφή στον τοπικό Τύπο, ενώ σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φλορινέλ Κομάν.
Πηγή: sport24.gr
"Ανοιχτοί για διαπραγμάτευση"

Ο προπονητής της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι, μίλησε τη Δευτέρα (24/04) για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 19χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό της ομάδας του Φλορινέλ Κομάν, με το σχόλιό του να είναι γενικό αλλά ενδεικτικό:

"Είμαστε ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση. Παράγουμε παίκτες και είμαστε ανοιχτοί σε όποιον ενδιαφέρεται αν η προσφορά είναι καλή. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση", ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στα ρουμανικά media, τα ονόματα παικτών άρχισαν... ένα - ένα να "παρελαύνουν" , καθώς πλην του Κομάν, γράφτηκαν και αυτά των Κέβιν Μπολί (25χρονος κεντρικός αμυντικός της Βιτορούλ), Φλορίν Τανάσε (22χρονος αριστερός εξτρέμ της Στεάουα), Κάρλο Κασάπ (19χρονος μεσοεπιθετικός της Βιτορούλ) και Ντράγκος Νεντέλκου (20χρονος κεντρικός αμυντικός της Βιτορούλ).

Διαβάστε ακόμη...