Αποθέωσε Εγκωμίτη ο Αναστασιάδης

Από inpaok.com : Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου, Άγγελος Αναστασιάδης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και με τα λόγια του συγκίνησε τον Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος του Αντρέα Βιολάρη στην εκπομπή «Pressing».
Πηγή: inpaok.com
Αποθέωσε Εγκωμίτη ο Αναστασιάδης

Αρχικά ο Γιώτης Εγκωμίτης ευχαρίστησε δημόσια τον Άγγελο Αναστασιάδη για να τη βοήθεια που το πρόσφερε.

«Μετά από τόσο καιρό μου δίνεται η ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για όσα έχει κάνεις. Μου στάθηκες σαν δεύτερος πατέρας. Μαζί πορευτήκαμε δυο και κάτι χρόνια, πετύχαμε αρκετά. Ήσουν ένα από τους καλύτερους προπονητές που συνεργάστηκα ποτέ στην καριέρα μου».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος έσταξε μέλι για τον Γιώτη Εγκωμίτη:

«Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, αρχηγός στα αποδυτήρια. Μέσα από αυτούς τους τραυματισμούς έβγαλε τέτοια δύναμη, η προσπάθεια του ήταν καταπληκτική. Μου έλεγαν από τη διοίκηση ότι πρέπει να φύγει ο Γιώτης όμως εγώ τους είπαν ότι τον ήθελα μέσα αποδυτήρια γιατί είναι αρχηγός. Το ίδιο έπραξα και με τον Βαζέχα στον Παναθηναϊκό. Ότι είναι ο Βαζέχα για τον Παναθηναϊκό είναι και ο Γιώτηε για τον ΠΑΟΚ. Είναι δυο μεγάλες φυσιογνωμίες. Και οι δυο με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Για αυτό τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα παιδιά του Γιώτη μεγάλωσαν σχεδόν μαζί μου. Προσεύχομαι για τον Γιώτη σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος θα αμφισβητήσει την αξία του Γιώτη.»

Κλείνοντας, ο Γιώτης Εγκωμίτης εξέφρασε για άλλη μια φορά τον θαυμασμό του για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Ναι πράγματι αισθανόμουν τυχερός που είχα για προπονητή τον κύριο Άγγελο. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στη μετέπειτα ζωή. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου. Με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω Θεσσαλονίκη θα να τον συναντήσω».

Διαβάστε ακόμη...