"Γιατί όχι ένα μετάλλιο;"

Από acpaok.gr: Ο Νίκος Προσινικλής, παίκτης του ΠΑΟΚ από μικρός, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την τιμή του να μπαίνεις στην τετράδα, τον σημερινό αγώνα και τους στόχους στη συνέχεια:
Πηγή: acpaok.gr
"Γιατί όχι ένα μετάλλιο;"

«Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν η είσοδος μας στα play-offs! Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη θέλαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Από τη στιγμή που σπάσαμε το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού και με τον τρόπο που έγινε αυτό, θεωρήσαμε όλοι "υποχρέωσή" μας να τελειώσουμε τη σειρά μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου που μας στήριξε με την παρουσία του! Όλοι οι παίκτες, πέρα από τους 2 ξένους, Σάριτς και Ζάτοβιτς, και τον τερματοφύλακα Φίλλιπο Καραμπέτσο, προερχόμαστε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ!

Όταν ξεκινάς να ασχολείσαι με αυτό το άθλημα έχεις ως πρότυπα τους αθλητές της ανδρικής ομάδας και θέλεις μια μέρα να φτάσεις και εσύ να παίζεις και εσύ σε αυτή την ομάδα! Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που καταφέραμε να είμαστε στους 4 καλύτερους της Ελλάδας και πόσο μάλιστα αν συνυπολογίσουμε ότι η χρονιά για μας φέτος είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα που είναι στο Ποσειδώνιο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι να πάρουμε ένα μετάλλιο, που θα είναι το πρώτο για τον Σύλλογό μας στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης!»

Ο Νίκος Προσινικλής, παίκτης του ΠΑΟΚ από μικρός, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την τιμή του να μπαίνεις στην τετράδα, τον σημερινό αγώνα και τους στόχους στη συνέχεια:

«Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν η είσοδος μας στα play-offs! Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη θέλαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Από τη στιγμή που σπάσαμε το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού και με τον τρόπο που έγινε αυτό, θεωρήσαμε όλοι "υποχρέωσή" μας να τελειώσουμε τη σειρά μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου που μας στήριξε με την παρουσία του! Όλοι οι παίκτες, πέρα από τους 2 ξένους, Σάριτς και Ζάτοβιτς, και τον τερματοφύλακα Φίλλιπο Καραμπέτσο, προερχόμαστε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ! Όταν ξεκινάς να ασχολείσαι με αυτό το άθλημα έχεις ως πρότυπα τους αθλητές της ανδρικής ομάδας και θέλεις μια μέρα να φτάσεις και εσύ να παίζεις και εσύ σε αυτή την ομάδα! Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που καταφέραμε να είμαστε στους 4 καλύτερους της Ελλάδας και πόσο μάλιστα αν συνυπολογίσουμε ότι η χρονιά για μας φέτος είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα που είναι στο Ποσειδώνιο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι να πάρουμε ένα μετάλλιο, που θα είναι το πρώτο για τον Σύλλογό μας στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης!»

Διαβάστε ακόμη...