«Η λεπτομέρεια θα κρίνει την πρόκριση» (audio)

Από metrosport.gr: Η λεπτομέρεια θα δώσει την πρόκριση στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Φραντζέσκος στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Η λεπτομέρεια θα κρίνει την πρόκριση» (audio)

Ο παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων υποστήριξε ότι τα δυο προσεχή παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Επιπλέον, τόνισε ότι προβάδισμα δεν έχει καμία ομάδα αφού και οι δύο βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν ένα πολύ καλό και γεμάτο λύσεις ρόστερ.

Τέλος, αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά σε κάποια παιχνίδια αλλά έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι και οι δύο θα έχουν αλλαγές. Εύχομαι να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα. Το ενδιαφέρον και των δύο επικεντρώνεται στο ποιος θα φτάσει στον τελικό».

Για την κατάσταση των δύο ομάδων: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο. Θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό την Τετάρτη στο Κύπελλο. Ίσως τακτικά να δούμε κάτι διαφορετικό από ότι την Τετάρτη. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι την Κυριακή και ένα κλειστό παιχνίδι στο Κύπελλο. Η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά και θα δείξει ποιος θα περάσει».

Για το εάν έχει προβάδισμα κάποια ομάδα: «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε προβάδισμα σε καμία από τις δύο ομάδες γιατί και οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν το ρόστερ που μπορούν να βρουν λύσεις. Όποιος είναι συγκεντρωμένος θα πάρει την πρόκριση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ που μπορεί ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Μπορεί να μην πηγαίνει καλά αλλά μπορεί να σου γυρίσει το ματς. Είναι δύο παιχνίδια που η λεπτομέρεια θα δώσει προβάδισμα σε μια ομάδα».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Φρατζέσκος ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...