Η «γιούχα» του κόσμου «ξύπνησε» τον ΠΑΟΚ!

Από sentragoal.gr: Περίπου 13.000 φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας, με τις «παρεμβάσεις» τους στο παιχνίδι να είναι... συγκεκριμένες.
Πηγή: sentragoal.gr
Η «γιούχα» του κόσμου «ξύπνησε» τον ΠΑΟΚ!

Η πλέον χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή τους στην ευκαιρία της Λάρισας στο 74' όταν ο Ντέλετιτς αστόχησε σε σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η συγκεκριμένη φάση ήταν η σημαντικότερη που έκαναν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο και αποτέλεσε πιστοποίηση της αγωνιστικής ανόδου που έδειξαν στο δεύτερο μέρος, με την Τούμπα να γιουχάρει μαζικά, δείχνοντας την αντίδρασή της στην εικόνα του ΠΑΟΚ, που είχε ρίξει αισθητά την απόδοσή του.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν να λαμβάνουν τόσο το «μήνυμα» της Λάρισας όσο και αυτό των φιλάθλων τους, οι οποίοι ακούστηκαν εκ νέου στις ευκαιρίες που απώλεσε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Η παρατεταμένη αποχή των δυο Ελλήνων επιθετικών του ΠΑΟΚ από τα γκολ, σε σχέση με τον εντυπωσιακό απολογισμό του Πρίγιοβιτς στο πρώτο διάστημα παρουσίας του μέχρι και τον τραυματισμό του, έχει κάνει την κερκίδα να πιέζει για την αφύπνιση των Ελλήνων, που μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει.

Διαβάστε ακόμη...