Το χυδαίο πανό στο «Καυτανζόγλειο» και η νεκρική σιγή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Από sentragoal.gr: Η χυδαιότητα και η αλητεία... απέκτησαν ακόμη μία έδρα, το «Καυτανζόγλειο».
Πηγή: sentragoal.gr
Το χυδαίο πανό στο «Καυτανζόγλειο» και η νεκρική σιγή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Εκεί, όπου η βλακεία και η αναισθησία ήταν ανίκητες. Πέρασαν δυο ολόκληρες ημέρες από την Κυριακή το βράδυ, όταν οι οπαδοί του Ηρακλή σήκωσαν ένα εμετικό πανό με στόχο τον Ιβάν Σαββίδη. Καμία τιμωρία, καμία αντίδραση.

Τίποτε άλλο πέρα από τη συγγνώμη του Ηρακλή προς τον ηγέτη του ΠΑΟΚ και την οικογένειά του. Τίποτε... Ατιμωρησία! Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άνευρο, μοιάζει με νεκρό σώμα και ουδείς αντιδρά...

Το χυδαίο, αποκρουστικό και απολύτως κατακριτέο πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Ηρακλή λειτούργησε ως διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στους νοήμονες και σοβαρούς επικριτές του και τους ανόητους δημιουργούς του που έγιναν ένα με αυτούς, οι οποίοι από τη στιγμή που έμαθαν το άθλιο περιεχόμενό του δεν φρόντισαν να το ξηλώσουν από τα κάγκελα του γηπέδου.

Το άφησαν εκεί, για να αποδείξουν προφανώς ότι όλα επιτρέπονται στη χώρα της ατιμωρησίας και του ωχαδερφισμού. Στην Ελλάδα ο σεβασμός πήγε περίπατο... Ο Λούμπος Μίχελ και ο Μάκης Γκαγκάτσης ενημέρωσαν άμεσα για το περιεχόμενό του, μα η ΠΑΕ Ηρακλής δεν αντέδρασε την ώρα του αγώνα, αλλά μετά με τη συγγνώμη της. Πόσο αρκεί αυτή, όταν δεν έχει φροντίσει για το αυτονόητο;

Η ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα ήταν αναποτελεσματική και οι διαιτητές αρκετά χαλαροί. Ισως επειδή το πανό δεν αναφερόταν σε αυτούς. Εμεινε εκεί για να μας θυμίζει τον απόλυτο ξεπεσμό μας. Πριν όμως από τον Γηραιό το πανό αυτό πέρασε ανεξέλεγκτο από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...