Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο φάκελος για τα... χαμένα λεφτά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Απο sdna.gr : Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA διαβιβάστηκε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο φάκελος για την “τρύπα” ύψους 250.000 ευρώ στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Πηγή: sdna.gr
Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο φάκελος για τα... χαμένα λεφτά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Μία υπόθεση που φαίνεται να έχει αρκετό... ψωμί βρίσκεται στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου βρέθηκε μία σημαντική "τρύπα" από την εποχή της προηγούμενης διοίκησης, εκείνη της τετραετίας 2009-13 (πρόεδρος ο Κυριάκος Μεϊμάρης).

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για ένα έλλειμα που φτάνει σχεδόν τις 250.000 ευρώ, ενώ σε αυτό το ποσό θα πρέπει να προσθέσουμε και την απώλεια ενός ακριβού ιατρικού μηχανήματος υπερήχου καρδιάς, με την τέως διοίκηση να κάνει μεν λόγο για κλοπή, αλλά να μη γίνεται ποτέ η σχετική μήνυση ή ακόμη και καταγγελία για διάρρηξη!

Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι έντονη η φημολογία που θέλει ανάλογα περιστατικά -με ιατρικά μηχανήματα- να έχουν υπάρξει και σε άλλες Ενώσεις, υπόθεση που φαίνεται να σχετίζεται και με την περίφημη "κάρτα υγείας".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος βρίσκεται ήδη στα χέρια του κ.Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, καθώς και η ίδια η ΠΔΕ.

Διαβάστε ακόμη...