Οι 10+1 αποχωρήσεις του φετινού Ιανουαρίου

Από metrosport.gr: Ρεκόρ -για Ιανουάριο- αποτελούν οι 11 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών την πενταετία που έχει τα ηνία της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης
Πηγή: metrosport.gr
Οι 10+1 αποχωρήσεις του φετινού Ιανουαρίου

Πιο μεγάλος από κάθε άλλη φορά ήταν φέτος τον χειμώνα ο αριθμός των παικτών που έφυγαν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Οι 11 αποχωρήσεις αποτελούν ρεκόρ -για Ιανουάριο- την πενταετία που έχει τα ηνία της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης, δείγμα του ότι ο Ιβιτς έχει στο μυαλό του ένα πλάνο για τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ έλυσαν οι Μάρκος Βελλίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάμε Τιάμ, ενώ δανεικοί παραχωρήθηκαν οι Φακούντο Περέιρα (Κολόν Σάντα Φε), Δημήτρης Γιαννούλης (Ανόρθωση), Τάσος Δημητριάδης (Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε), Νίκος Κοροβέσης (ΠΑΣ Γιάννινα) και ο Λάζαρος Λάμπρου (Πανιώνιος). Ο Γκάρι Ροντρίγκες, τέλος, δόθηκε με μεταγραφή στην Γαλατάσαράι.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε σε 10+1 αποχωρήσεις, γιατί ο Λάμπρου παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο πριν καν προλάβει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκκαθάριση θα συνεχιστεί και το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...