Σοκ με Μπάμπα!

Από paok24.com: Όσο ο καιρός περνάει τόσο περισσότερο πλησιάζει και η ώρα για τις αναμετρήσεις με τη Σάλκε στο Europa League.
Πηγή: paok24.com
Σοκ με Μπάμπα!

Για τους Γερμανούς τις τελευταίες ώρες μία είδηση από το ιατρικό δελτίο σόκαρε την ομάδα, καθώς τα νέα για τον αριστερό οπισθοφύλακα της ομάδας, Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα, δεν είναι καθόλου καλά.

Συγκεκριμένα, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής σε κλινική στο Άουγκσμπουργκ διαπιστώθηκε ότι η ζημιά που υπέστη στον αγώνα Γκάνα-Ουγκάντα στο Κόπα Άφρικα είναι πολύ πιο σοβαρή από την αρχική εκτίμηση του τραυματισμού, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το PAOK24.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπέστη μόνο ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο, αλλά διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης ότι είχε πειραχθεί σε σημαντικό βαθμό και ο χόνδρος στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του.

Με βάση όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Σάλκε ο παίκτης χάνει τη σεζόν και τη δεδομένη χρονική στιγμή με τη ζημιά που έχει υποστεί να είναι πολύ πιο σοβαρή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ακρίβεια για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, λόγος ικανός για να επιστρέψει στην Τσέλσι από την οποία τον δανείστηκαν οι Γερμανοί.

Ο Μπάμπα δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή της Σάλκε και για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας τη λίστα με τους πιθανότατα απόντες των «βασιλικών μπλε» κόντρα στον «Δικέφαλο» (Εμπολό, Χούντελααρ, Κόκε και Ντι Σάντο)

Διαβάστε ακόμη...