Το γκολ του Τζοβάρα δεν έφτανε...

Από epo.gr: Δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό του 29ου τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν» η Εθνική Νέων καθώς στον ημιτελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε 1-2 από το Καζαχστάν.
Πηγή: epo.gr
Το γκολ του Τζοβάρα δεν έφτανε...

Η Εθνική Νέων βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ του Οράλ στο 18ο και 49ο λεπτό, και παρά το γεγονός ότι η αντίπαλός της έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42ο λεπτό λόγω αποβολής του Παϊρούζ και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Τζοβάρα στο 58ο λεπτό, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Η Εθνική θα παίξει πλέον για τις θέσεις 3-4 με τον ηττημένο που άλλου ημιτελικού (Ρωσία-Αγία Πετρούπολη) το Σάββατο 21/1/2017 και ώρα 14:30 Ελλάδας.

Ελλάδα: Τσιφτσής- Μπούσης (55' Χατζηστραβός), Μανωλάκης (46' Παπάζογλου), Νταλακούρας (55' Νούκαρης), Παπαδογιωργάκης, Πετράκης (40' Τάμπας), Χατζηδήμπας, Τσίγκος (55' Δημήτρουλας), Καμπέτσης, Κωστανάσιος (75' Αναστόπουλος), Τζοβάρας.

Καζαχστάν: Ουστιμένκο- Αμανζόλ, Μπατιρχάνοφ, Κουζνετσόφ, Κισιάποφ, Καν (70' Αστάνοφ), Οράλ, Παϊρούζ, Σουγιούνοφ (90' Τιρσούμπαϊ), Ζάκσιλικ (70' Σκβορτσόφ), ΣεΪνταχμέτ.

Διαβάστε ακόμη...