Το «μπες - βγες» στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι η πρώτη μεταγραφή που έχει κάνει επίσημα ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Το «μπες - βγες» στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Αναμένονται κινήσεις με τους Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, Πέδρο Ενρίκε και Αμρ Ουάρντα. Επίσης, επανλήλθε στο ρόστερ του ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, καθώς είχε παίξει και με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πρίγιοβιτς επίσης, καθώς... προέρχεται από τη Λέγκια Βαρσοβίας που συνεχίζει στο Europa League από το Champions League.

Τη λίστα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League συγκροτούσαν οι: Μάρκος Βελλίδης, Λέο Μάτος, Μάριν Λέοβατς, Μάμε Τιάμ, Χάρης Χαρίσης, Τζάλμα Κάμπος, Στέλιος Μαλεζάς, Φακούντο Περέιρα, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Γιαννούλης, Ευθύμης Κουλούρης, Ντιέγκο Μπίσεβαρ, Ζέλικο Μπρκιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Γιάννης Μυστακίδης, Εβγέν Σαχόβ, Γιώργος Τζαβέλλας, Στέφανος Αθανασιάδης, Νίκος Κοροβέσης, Φερνάντο Βαρέλα, Στέλιος Κίτσιου, Παναγιώτης Γλύκος, Δημήτρης Πέλκας, Χοσέ Κάνιας.

Στο εξής δεν θα βρίσκονται σε αυτή οι Μάμε Τιάμ, Γκάρι Ροντρίγκες, Δημήτρης Γιαννούλης και Γιώργος Τζαβέλλας. Επίσης, αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τους Χάρη Χαρίση και Φακούντο Περέιρα...

Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να δηλώσει τρεις παίκτες. Οι Πέδρο Ενρίκε και Αμρ Ουάρντα, όπως και οι Λάμπρου και Χατζηισαΐας μπορούν να μπουν στη λίστα.

Διαβάστε ακόμη...